Средствата се стопяват по-бързо от болеста. 17.01.24гСредствата се стопяват по-бързо от болеста.
Правим плащане на поредната 14- ста химиотерапия, която се прилага в момента на Радост. Тя няма да бъде последната... Лечението продължава.

Битката на Радост със Сарком на Юинг - много агресивен рак формиращ се в костите продължава вече 10 месеца. През цялото това време именно благодарение на Вас ние успяхме да съберем и изхарчим една не малка сума за лечението на Радост. Сума, която трудно се събира, но която не е толкова голяма, когато я използваш за подобно лечение. Радост и нейната майка Дени не са се прибирали вкъщи от ден първи на лечението. За тях дните са ясни. Те трябва да се борят. Дени е поставена пред една и съща гледка всеки ден. Гледка, която може да смрази всеки родител, гледка, която носи в себе си само болка и страх. Гледката на това да виждаш всеки ден как детето ти е седнало в инвалидната количка, изпитващо болки и обикалящо от кабинет на кабинет, за да мине през поредните изследвания, поредната химиотерапия, поредното укрепващо лечение. Страшната гледка обаче крие и много вяра и надежда… за деня, когато ще дойде онази така чакана Блага Вест. Онзи момент, когато ще чуем – Радост нямаш рак. ТОЗИ ДЕН СЕГА Е ТОЛКОВА ДАЛЕЧE И ВСЕ ОЩЕ НЕ ИДВА.

И понякога чупи… духа им, силата им и надеждите им. Разбива ги на малки парчета и след всяко събиране те не са същите.
Всяка майка иска най-доброто за детето си. Пазим децата си от лоши навици, от грешни хора, от погрешни решения и т.н. Искаме да имат най-доброто образование, най-красивите дрехи, да боравят с най-добрите технологии... Една майка обаче не се интересува от това. Тя иска най-доброто лечение за дъщеря си! Като родител е длъжна да го осигури... Днес тази майка има нужда от всички нас. Да ѝ помогнем, за да помогне на детето си. Можете ли да споделите страничката на Радост, нейната история? Тази с битката на едно дете и неговата майка, битката едно семейство да остане цяло. Можем ли тук да се съберем повече хора, които са готови да помогнат… Повече отколкото може да събере един инфлуенсър? Можем ли? 


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели