Да се обединим за Радост

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
10079 Дарители
851514.33 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Деница Маринова
Бенефициент
Радост Георгиева Жечкова
Крайна дата
Край след 32 дни
Налична сума
26997.19 лв.
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Край след 32 дни
Налична сума
26997.19 лв.

Всяко зло се бори с добро! 03.01.24г

3-ти януари 2024

Вече девет месеца не сме се прибирали и за ден в България... Невъзможно е! Често се натажъваме, но от друга страна сме безкрайно благодарни на всички вас, които правите лечението на Радост възможно. Щастливи сме, че има толкова много добри хора, които подкрепят Радост в нашата и нейната най-важна битка. Битката за живот!

Прекарахме Коледа сами, на химиотерапия в болницата, но някак бяхме щастливи, че можем да си позволим това лечение. Благодарим ви!


В Януари са предвидени важни образни изследвания, които ще определят понанатъчния ход на лечението. Радост през ден е на контролни прегледи в болницата, а на всеки два дни се налага да се прави укрепваща или лечебна процедура, която да тушира страничните реакции от химиотерапиите. За да продължи да се чувства добре Радост има нужда от вас и подкрепата ви. Всяко зло се бори с добро, всяка болест бяга от този, който се бори да бъде добре...
Отново и отново безкрайни БлагоДарности, добри хора!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!