Да се обединим за Радост

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
10078 Дарители
851465.69 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Деница Маринова
Бенефициент
Радост Георгиева Жечкова
Крайна дата
Край след 32 дни
Налична сума
26948.55 лв.
Деница Маринова организира кампания за Радост Георгиева Жечкова
Край след 32 дни
Налична сума
26948.55 лв.

Заедно за Радост 16.02.24г

16-ти февруари 2024

Здравейте добри хора 🫶🏻

 

След дълго чакане най-после имаме резултатите от контролите образи на Радост. Те не са най-добрите и все още сме много объркани, но няма как да не споделим с всички вас какво се случва към момента.

 

До момента както знаете Радост премина през 14 цикъла на много тежка химиотерапия, която включваше пет дневни вливки плюс бустерна вливка на всеки девети ден, а отделно премина и 32 курса на лъчетерапия. Резултатите от цялото лечение, което до момента е около една година и струва около 750 000 лева са обнадеждаващи, но се оказва, че пътят до края на лечението ще е по-дълъг отколкото смятахме.

 

Към момента хубавите новини са, че в таза няма активност, както и в белите дробове и рамото. Лошите са, че находките в гръбнака проявяват активност. Като обобщение резултат от лечението има, пътят е правилния, но победата на Радост над рака не е близо. Тя трябва да продължи с химиотерапия и да се включи отново лъчетерапия, която ще бъде обсъдена в Понеделник каква точно ще бъде.

 

Пътят наистина е труден за едно дете. Скъп е, както казах само до момента сумата за лечението е приблизително 750000 лева, а на месец лечението възлиза на около 25000 евро, както може да видите от платежните, които споделяме с вас в прикачените снимки. Към момента средства за лечението имаме може би за около два месеца и то без да включваме лъчетерапията, която все още не знаем каква ще бъде и на каква стойност. Знаем, че не спирате да подкрепяте Радост и винаги сте с нея. Нека продължим и занапред да го правим. Тя има нужда от всички нас.

 

🆘🆘🆘🆘🆘

 

Споделете… ✅ нека наистина успеем да достигнем до повече хора, защото лечението е скъпо и само с единство ще успеем да помогнем на Радост ❣️ 🆘 Дарете, ако имате възможност, защото това слънчево дете заслужава да бъде здрава ❣️ 🆘

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!