Да спасим Анелиа

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да спасим Анелиа

444 Дарители
29839.26 лв. дарени от 34185 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Велю Колев
Бенефициент
Анелиа Велюва Колева
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Велю Колев организира кампания за Анелиа Велюва Колева
Приключила
Налична сума
0 лв.

Здравейте, скъпи Дарители! Ще ви разкажа историята на моята дъщеря и ще потърся вашата помощ!

Всичко започна 2022г август месец - тогава при рутинен преглед детски педиатър установи че Анелиа има шум в сърцето. Тя е на родена на 16.04.19г. и никога никой лекар преди това не беше чул шума който има. Според лекарката която го чу за първи път не беше нужно да отидем при детски кардиолог според нея тя щеше да го "израсте".

За съжаление половин година след прегледа при нея започнаха да го чуват все повече лекари и решихме въпреки това че детския педиатър беше казала че с времето ще отшуми заведохме детето на детски кардиолог в град Пловдив но кардиолога не искаше да ни представи диагноза и ни изпрати в град София при професор доктор Анна Кънева която установи че Анелиа има частичен атриовентикуларен септален дефект и няма възможност да се лекува.

Единственият начин да се оправи е чрез отворена операция..

но когато я попитахме има ли опасност за живота по време на операцията лекарката каза "разбира се че има аз не мога да гарантирам че всичко ще е наред" и не ни поясни почти нищо..

След прегледа при д-р Кънева започна голямото търсене на специалисти в България и чужбина.. Много хора и лекари ни споделиха че в Турция град Истанбул има болница в която лекарите са много добри и с хубави техники.. Успяхме да се свържем с д-р Ходжев който е анестезиолог в тази и в много други болници.. Той ни свърза с Детски кардиолог и хирурзи в Аджъбадем Бакъркьой в Истанбул. Заведохме детето на преглед и там, кардиоложката там също ни каза че няма вариант с лекарства и че трябва да се направи операция и ни дадоха срок до най-много година след това вече има опасност за живота и понеже чиста и мръсна кръв се смесват и има опасност от образуване на тромбове/съсиреци..

За съжаление операцията е прекалено скъпа и ние не можем да се справим сами. За да и бъде направена операцията трябва да заплатим сумата от 17 450€.. Надяваме се чрез тази кампания да успеем да спасим живота на единственото важно нещо за нас а именно нашето дете!

Това е зов за помощ на едни отчаяни и безпомощни родители борещи се за най-красивото в живота си!
МОЛИМ ВИ помогнете ни без помощта на всички вас добрите хора няма да се справим.

Виж още
Новини
24-ти септември 2023
Велю Колев организира кампания за Анелиа Велюва Колева
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания Да спасим Анелиа към кампания Да върнем усмивката на Ирен. Прехвърлена сума: 947.77лв.
 
19-ти септември 2023
Велю Колев организира кампания за Анелиа Велюва Колева
Одобрено изплащане
Здравейте изискваме плащане от кампанията на Аничка за да заплатим вторият контролен преглед. За сега Ани е добре и се надяваме все така да е. Благода...
1607.2 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
23-ти август 2023
Велю Колев организира кампания за Анелиа Велюва Колева
Изписване на детето от болницата. 24.08.23г
На 18ти август Анелиа беше изписана от болницата. Ходи без проблеми дори може да скача храни се нормално, чувства се добре с много леки болки и много...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.