Да спасим Ивка!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Да спасим Ивка!

76 Дарители
-0 лв. дарени от 200000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Janeta Kuleva
Бенефициент
Иванина Ганчева
Крайна дата
Приключила
Налична сума
-0 лв.
Janeta Kuleva организира кампания за Иванина Ганчева
Приключила
Налична сума
-0 лв.

Здравейте мили хора! Казвам се Жанета и се обръщам с молба за помощ към всички вас! Иванина е моята по-малка сестра, която преминава през изключително труден момент. Който не познава Ивка, той не я обича! Тя е моята по-добра половина! При Ивка нещата винаги се случват по-трудния начин, но тя никога не се отказа! Винаги се раздаваше за хората и правеше добрини! Сега тя има нужда от мен и аз ще се боря за нея! Накратко историята е следната… През 2020 година тя отиде в гр. Плевен, където да и премахнат безобидно образувание на гърдата!На 20.01.2020г. бе операцията, която продължи по-дълго от очакваното, след което доктора каза, че нещата са сериозни и се касае за злокачествено образувание, но все още не знаехме какво ни очаква. И така на 29.01.2020г получихме хистологията- Инвазивен съкратен карцином на млечната жлеза! Шок и ужас! И то не какъв да е карцином, а изключително агресивен и коварен!След съкрушителната новина бързо се съвзехме и започнахме лечение. След възходи и падения имаше ефект от тежката химиотерапия и рака бе изчезнал… но за кратко! През 2021г. Се установи прогресия в белите дробове!Лечението действаше, но отново за кратко! След 9 месеца прогресия в костите! След това последва ново лечение ! Изключително тежка терапия всяка седмица , но даваше ефект, до месец декември, когато се установи нова прогресия! И въпреки всички трудности сестра ми не се отказа за миг и продължи да раздава на всички от своята положителна енергия! Продължи да работи работата, която обича и бе все така всеотдайна към семейството си и приятелите си!Тя помагаше на всеки, който имаше нужда, без дори да и е поискана помощ. Сега след като и тази терапия спря да действа, лекарите предлагат поддържаща терапия! А лекарство има, но е и в България! За съжаление бюрокрацията е непреодолима сила! Лекарството , което съгласно направените клинични проучвания дава шанс на сестра ми е недостъпно за нея! Но след направено запитване в Турция , в Аджибадем предлагат лечение с препарата, но при условие, че го закупуваме и го носим в болницата. Все още нямаме официална оферта, но състоянието на сестра ми се влоши рязко и трябва спешно да заминем в Турция и все още нямаме официална оферта! Тя трябва да бъде хоспитализирана, за да бъде овладяно състоянието й и след това да се пристъпи към лечение. И тук идва трудната част… Лекарството за нея излиза около 25 000лева на всеки 21 дни! Терапията ще продължи, докато действа, надявам се много дълго, а през това време се надяваме то да бъде одобрено за ползване в България! Това е огромна сума , с която никой от семейството ни не разполага! Моля всеки, който може да помогне на сестра ми да го направи!След около месец синът и’ става на 7 годинки, а на есен е първокласник! Помогнете мили хора, за това сестра ми да посрещне рождения ден на детенцето си и да го изпрати на училище за първи път!Цялото й семейство се нуждае от нея!

Виж още
Новини
24-ти юни 2023
Janeta Kuleva организира кампания за Иванина Ганчева
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания Да спасим Ивка! към кампания Да помогнем на Иво в борбата с Рака!. Прехвърлена сума: 19лв.
 
5-ти април 2023
Janeta Kuleva организира кампания за Иванина Ганчева
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания Да спасим Ивка! към кампания Живот за Мишо. Прехвърлена сума: 276.45лв.
 
5-ти февруари 2023
Janeta Kuleva организира кампания за Иванина Ганчева
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания Да спасим Ивка! към кампания Живот за малкия Боги. Прехвърлена сума: 2411.94лв.
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.