42961.12 лв. дарени от 47000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания


Да спасим Краси

Здравейте, мили и добри хора!

Аз съм Бонка  Ангелова и съм майката на Красимира Кръстева.Като се роди Краси всичко беше идеално или поне ние така си мислехме, на втория месец при контролен преглед установиха, че детето има два реда клепачи от долната страна.

На 9 месеца и направиха оперативна  намеса за отстраняването  на единият  долен клепач.  На 1 година и 6 месеца получи инсулт, докторите започнаха да правят изследвания, но не можаха да разберат каква е причината за инсулта. До 3-ри годишна възраст се лутахме по доктори, правихме всякакви изследвания. Последното изследване, което направихме беше скенер на главата и се оказа ,че има Хидроцефалия.

Направиха й успешно операция поставяне на ‚,шънт‘‘.След операцията детето видимо изглеждаше добре, но костната система беше прекалено крехка и това доведе до извадена става.

Тръгнахме на доктори , но уви никой не обърна внимание поради факта, че детето е инвитро и ни казаха  да потърсим лечение извън държавата и това е било следствие от изкараният инсулт.

Започнахме консултации  за лечението на Краси, указа се ,че в Турция могат да помогнат. Детето ни е на 4 години и зад гърба си вече има 5 оперативни намеси. В Турция Краси в болница Medical Park  Hospital и е диагностицирана е с детска церебрална парализа и трудно преглъща . Това доведе до спешното поставя трахиостома. В болницата установиха, че ‚,шънт‘‘ запушен и се наложи да се поднови.

До момента се справихме със собствени средства и помощ от познати. Дадени  са  50000 Евро за операции и престой. Не ни достигат 23500 Евро,  който са непосилни за нас.

За това Ви молим за подкрепа!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
17-ти октомври 2023

Здравейте мили дарители изискваме плащане за дължината по престоя в болницата на Краси. Тя вече пътува за Българи с линейка и реиниматор!

Плащане по фактура: 14014 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
12-ти октомври 2023

Изискваме плащане да бъде прибрана Краси от болницата в Турция до вкъщи България за домашно обгрижване.

Плащане по фактура: 2646 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
СПЕШНО!!!! СПЕШНО!!!! СПЕШНО!!!!
12-ти октомври 2023

Здравейте, мили дарители! За СЪЖАЖЕЛИЕ  Краси е в  изключително   тежко състояние, докторите  няма какво да направят и за това утре я изписват  за дом...

новина

Виж Всички новини по кампанията

42961.12 лв. дарени от 47000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
18.82 лв. преди 4 дни
avatar
19.2 лв. преди 5 дни
avatar
19 лв. преди 1 седмица
avatar
48.75 лв. преди 1 седмица
avatar
97.85 лв. преди 1 седмица
avatar
19.2 лв. преди 1 седмица
avatar
14.26 лв. преди 1 седмица
avatar
29.05 лв. преди 2 седмици
avatar
48.75 лв. преди 3 седмици
avatar
98 лв. преди 3 седмици
Виж всички дарители
Сподели