80.62 лв. дарени от 70000 лв.
  • Организатор Кремен Петранов
  • Създадена на 3-ти декември 2023
  • Категория Животни
  • Крайна дата Край след 1102 дни
  • Налична сума 3.8 лв.

Да спасим пчелите

Скъпи приятели,
 
Казвам се Кремен Петранов. Аз съм дипломиран биолог и химик с над 47 годишен опит в сферата на пчеларството и апикултурата,
През последните 27 години ежедневно работя по създаването на билков екстракт, АНТИДОТ СРЕЩУ МАСОВИТЕ ОТРАВЯНИЯ НА ПЧЕЛИТЕ. Екстрактът е напълно безвреден за пчелите, както и за хората. Притежава способността освен да осигури защита срещу отравяния и да стимулира бързото развитие на пчелното семейство. Изследванията ми се базират на множество експерименти и статистически методи, както и на многогодишни опити с използване на различни билкови екстракти.
 
Дългогодишният ми труд вече се увенчава с немалък успех. Почти 60% от работата е свършена, но очакваните от мен резултати все още не са налице поради факта, че отделените ми за изследванията средства вече приключиха.
 
Ежедневно се пише и говори за огромната и незаменима полза от работите на пчелите. Към това бих добавил следното- в качеството си на ГАРДОВЕТЕ НА ПРИРОДАТА пчелите са единствените същества, които осъществяват опрашването на всички широколистни горски масиви, полета и ливадна растителност. Доказано е , че растенията веднъж опрашени, повишават ефективността си в процеса на фотосинтеза. Това води до повишаване на нивото на кислорода в атмосферата И ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРИРОДЕН СТИМУЛ В ПРОЦЕСА НА ДЕКАРБОНИЗАЦИЯ !!!
 
Поради това, скъпи приятели, Ви моля с оглед успешното завършване на изследванията ми отправям молба към всички Вас за парична помощ в размер, какъвто Вие прецените.
Помощ дори в размер на и 1 лев би подпомогнала работата ми.
Абсолютно всеки дарител придобива правото да закупи от мен пчелни продукти на преференциални цени, независимо от размера на дарението.
В този ред на мисли всеки подкрепил пчелите спасява целия свят, себе си и хората , които обича !!!

Новини по кампанията

Одобрено изплащане
25-ти декември 2023

Скъпи приятели! Бях щастлив с поредното, макари и скромно дарение да направим поредната крачка заедно към върха на познанието и откритието. В качест...

Изплатена сума към бенефициента: 34.42 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.
Одобрено изплащане
13-ти декември 2023

По труден път далеко се отива. Скъпи приятели, щастлив съм да отбележа, че първото дарение , подкрепящо нелеката ми кауза е вече факт. Макар и съвсе...

Изплатена сума към бенефициента: 40 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв.

Виж Всички новини по кампанията

80.62 лв. дарени от 70000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
31.98 лв. преди 1 месец
avatar
48.64 лв. преди 2 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели