152642.48 лв. дарени от 200000 лв.

Документи към Кампания


Да спасим живота на Алекс

Здравейте, скъпи Дарители!
Казвам се Емилия и днес ще потърся помощ от вас за моята специална дъщеря. Специална е във всеки смисъл на думата. Историята й започна още преди раждането:
В 7ми месец от бременността ми откриха аномалии, несъвместими с живота. Чухме най-ужасяващите думи, а именно, че тя няма да се роди жива. Но тя още там и тогава им показа, че грешат! Роди се.

И нашия кошмар започна.

След раждането си беше транспортирана в Пирогов, където бяха направени първите операции. Последваха 7 месеца, които тя прекара в болници, операция след операция, за да може да си я приберем вкъщи най-накрая. Но за съжаление проблемите ни не приключиха с това.

Всъщност те едва сега започваха.

И така до днес, когато преди 2 седмици, чрез ядрено-магнитен резонанс стана ясно, че тя няма матка, но има функциониращ яйчник. Заради него има цикъл, който обаче не напуска тялото й, а остава в него. Вече има образуван балон, пълен с течност (менструална кръв), който трябва да бъде оперативно отстранен, както и зародишът на матка, който се намира не където трябва.

Това състояние е спешно и животозастрашаващо, а за съжаление в България тази операция не може да бъде извършена. Всички лекари ни насочват към чужбина, но разходите за нас са непосилни.

И тук идва моята молба, помогнете на детето ми да живее! Защото тя го заслужава! Защото не трябва живота на едно дете да зависи от пари! Моля ви! Знам, че заедно ще успеем.

За нас ще е от помощ, ако споделите кампанията ми!
Благодаря Ви!


Новини по кампанията

НОВО !!!
17-ти февруари 2024

Здравейте! Нощес се прибрахме от поредните прегледи. С операцията на гръбнака всичко е наред и полека лека всичко си идва на мястото. Сърцето и белия...

новина
новина
новина
Одобрено изплащане
7-ми февруари 2024

Плащане, за контролни прегледи по двете операции.

Плащане по фактура: 3136 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
11-ти януари 2024

Бележки за гориво в двете посоки. Съжалявам, на едната има капнало лекарство. Хотела ни беше 120 евро, но за съжаление ни е трудна комуникацията и не...

Възстановени средства за разходи: 309.23 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

152642.48 лв. дарени от 200000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.35 лв. преди 7 часа
avatar
58.25 лв. преди 2 дни
avatar
9.33 лв. преди 2 дни
avatar
19.18 лв. преди 3 дни
avatar
48.67 лв. преди 3 дни
avatar
98 лв. преди 4 дни
avatar
48.64 лв. преди 4 дни
avatar
9.35 лв. преди 4 дни
avatar
196.35 лв. преди 4 дни
avatar
9.34 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели