Да спасим живота на Алекс

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
3575 Дарители
154722.26 лв. дарени от 200000 лв.
Организатор
Емилия Николова
Бенефициент
Александра Георгиева Николова
Крайна дата
Край след 51 дни
Налична сума
8186.05 лв.
Емилия Николова организира кампания за Александра Георгиева Николова
Край след 51 дни
Налична сума
8186.05 лв.

НОВО !!!

17-ти февруари 2024

Здравейте! Нощес се прибрахме от поредните прегледи. С операцията на гръбнака всичко е наред и полека лека всичко си идва на мястото. Сърцето и белия дроб почти са заели мястото си и вече функционират добре. Лявата част на тялото и която беше силно притисната от кривата и не се развиваше, започва да наваксва изоставянето. Скъсяването на крачето още е факт, но според лекаря с развиването на крачето до някъде ще се коригира. Видимо вече има разлика с това , което беше и при раменцата. Бавно, но заемат правилната стойка. Без много навеждане, вече имаме разрешение и за четене и писане. Като цяло, лекаря каза, че първата много важна фаза от възстановяването я приключваме успешно! Терапията продължава! 

Първата операция!!! Нещата са добре предвид сложността на аномалията! Не е всичко както трябва да бъде, но  в нейния случай не може и да искаме повече! В началото на юни ще има нова оперативна намеса, за поредната корекция. Следваща процедура 18 април. За съжаление сумата в сметката е НЕДОСТАТЪЧНА, за предстоящите манипулации!!! Както казва Ники Кънчев, "не е нужно да даряваме хиляди, а да бъдем хиляди тези, които даряваме" ! МОЛЯ ВИ , за споделяне, за да достигне до повече хора! Нека завършим успешно борбата, за прекрасната Айси!!!

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.