347114.52 лв. дарени от 400000 лв.

Документи към Кампания


Да върнем усмивката на Ирен

Да върнем усмивката на Ирен!

Ирен е на 2 години и 6 месеца. Много усмихнато и лъчезарно дете.

От януари месец е с болки в десния крак. След консултация с ортопеди се постави диагноза „Реактивен артрит“. Предписаха й лечение с болкоуспокояващи лекарства. Седмица по-късно болките се засилиха и Ирен беше хоспитализирана в УМБАЛ „Стоян Киркович“ в Детско отделение, град Стара Загора. След направените кръвни изследвания, ехограф и скенер, лекарите откриха хемангиоми в черния дроб. След 20 дни престой в болницата, лекарите ни изпратиха за консултация с детски ревматолог в град София. След прегледа се уточни, че диагнозата не е „Ревматоиден атртит“. След ново ехографско изследване се отрече наличие на хемангиоми в черния дроб. Насочиха ни за консултация с детски онкохематолог, който се усъмни за тумор на надбъбречната жлеза. В Пирогов, 2 дни по-късно, след направено ново ехографско изследване и скенер, се потвържди, че е туморно образувание – 6 см.

Но поради ниските тромбоцити на Ирен не е възможно да се направи биопсия. Пренасочени сме в Детска онкохематология в ИСУЛ за 2 курса химиотерапия с цел намаляване на тумора и евентуално да се планува операция за отстраняването му.

.По всички получени резултати до този момент, лекарите решиха, че диагнозата е „Невробластом на надбъбречната жлеза“.

Беше извършена и костно мозъчна пункция и резултата е, че детенцето ни има метастази в костния мозък. Тази новина тотални ни съсипа и шокира. По обясненията на лекарите, типа на невробластома е високорисков.

Направихме консултация с турска клиника, оттам казаха, че спешно трябва да започнем лечението на Ирен. Но сумата е непосилна за нашето семейство. За това ви моля от сърце, помогнете детенцето ни да оздравее. Дори само споделянето на поста е от значение за нас да достигне до повече хора.

С всеки изминал ден усмивката на Ирен изчезва! Няма го блясъка в очите й! Замина си желанието за пакости, весели и безгрижни игри! Бяха изместени от болка и безсилие!

Ние вярваме, че отново ще видим блясъка в очите на нашето дете и топлата усмивка! Тя пак ще ходи на ясла, там където е мястото й! Тази агония ще бъде забравена и всичко ще остане само лош спомен!

Благодаря ви от сърце! С уважение Мама и Тати


Новини по кампанията

27-ми март 2023
Одобрено изплащане

Здравейте,мили хора ! От както пристигнахме е клиниката в Истанбул до момента на Ирен бяха направени необходимите изследвания, от които се потвърди ди...

Плащане по фактура: 6566 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

8-ми март 2023
Одобрено изплащане

Здравейте! Първия курс на химиотерапия беше направен в София ИСУЛ на Ирен. Вече е изписана и на на 13.03 или 14.03 се очаква да бъде транспортирана до...

Плащане по фактура: 45276 лв. Транзакционна такса: 65.18 лв.
Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията

347114.52 лв. дарени от 400000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
48.73 лв. преди 8 часа
avatar
19.22 лв. преди 8 часа
avatar
98.1 лв. преди 13 часа
avatar
19.18 лв. преди 1 ден
avatar
28.59 лв. преди 1 ден
avatar
18.44 лв. преди 1 ден
avatar
6.15 лв. преди 1 ден
avatar
19.22 лв. преди 2 дни
avatar
96.62 лв. преди 2 дни
avatar
48.8 лв. преди 2 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели