442477.3 лв. дарени от 550000 лв.

Документи към Кампания


Да върнем усмивката на Ирен

Да върнем усмивката на Ирен!

Ирен е на 2 години и 6 месеца. Много усмихнато и лъчезарно дете.

От януари месец е с болки в десния крак. След консултация с ортопеди се постави диагноза „Реактивен артрит“. Предписаха й лечение с болкоуспокояващи лекарства. Седмица по-късно болките се засилиха и Ирен беше хоспитализирана в УМБАЛ „Стоян Киркович“ в Детско отделение, град Стара Загора. След направените кръвни изследвания, ехограф и скенер, лекарите откриха хемангиоми в черния дроб. След 20 дни престой в болницата, лекарите ни изпратиха за консултация с детски ревматолог в град София. След прегледа се уточни, че диагнозата не е „Ревматоиден атртит“. След ново ехографско изследване се отрече наличие на хемангиоми в черния дроб. Насочиха ни за консултация с детски онкохематолог, който се усъмни за тумор на надбъбречната жлеза. В Пирогов, 2 дни по-късно, след направено ново ехографско изследване и скенер, се потвържди, че е туморно образувание – 6 см.

Но поради ниските тромбоцити на Ирен не е възможно да се направи биопсия. Пренасочени сме в Детска онкохематология в ИСУЛ за 2 курса химиотерапия с цел намаляване на тумора и евентуално да се планува операция за отстраняването му.

.По всички получени резултати до този момент, лекарите решиха, че диагнозата е „Невробластом на надбъбречната жлеза“.

Беше извършена и костно мозъчна пункция и резултата е, че детенцето ни има метастази в костния мозък. Тази новина тотални ни съсипа и шокира. По обясненията на лекарите, типа на невробластома е високорисков.

Направихме консултация с турска клиника, оттам казаха, че спешно трябва да започнем лечението на Ирен. Но сумата е непосилна за нашето семейство. За това ви моля от сърце, помогнете детенцето ни да оздравее. Дори само споделянето на поста е от значение за нас да достигне до повече хора.

С всеки изминал ден усмивката на Ирен изчезва! Няма го блясъка в очите й! Замина си желанието за пакости, весели и безгрижни игри! Бяха изместени от болка и безсилие!

Ние вярваме, че отново ще видим блясъка в очите на нашето дете и топлата усмивка! Тя пак ще ходи на ясла, там където е мястото й! Тази агония ще бъде забравена и всичко ще остане само лош спомен!

Благодаря ви от сърце! С уважение Мама и Тати


Новини по кампанията

Новини от 18.09. Имунотерапия !
18-ти септември 2023

Здравейте ! 🍀 Често така започва един ден на едно дете,което трябва да мине през тежката битка с рака. Борба за живот ! А е само на 3 ☹️ Колкото е д...

новина
Новини от 15.09.23г.
15-ти септември 2023

Здравейте ! ⚠️ Вчера започна първия курс имунотерапия на Ирен. Този дълго чакан момент за съжаление дойде със своите странични и нежелани ефекти. ☹️...

новина
Одобрено изплащане
12-ти септември 2023

Здравейте ! След няколко дни започва осмата химиотерапия за Ирен. Тя ще бъде заедно с първата имунотерапия,която започва с малко закъснение тъй като л...

Плащане по фактура: 24500 лв. Транзакционна такса: 44.45 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

442477.3 лв. дарени от 550000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
47.23 лв. преди 8 часа
avatar
9.33 лв. преди 9 часа
avatar
13.72 лв. преди 19 часа
avatar
38.5 лв. преди 21 часа
avatar
47 лв. преди 23 часа
avatar
78.12 лв. преди 1 ден
avatar
94.51 лв. преди 1 ден
avatar
9.33 лв. преди 1 ден
avatar
1164.46 лв. преди 1 ден
avatar
19.2 лв. преди 1 ден
Виж всички дарители
Дари
Сподели