Дарете живот на Мелиса

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
176 Дарители
19080.13 лв. дарени от 48000 лв.
Организатор
Милена Крачова
Бенефициент
Мелиса Кристиянова Кирилова
Крайна дата
Край след 53 дни
Налична сума
16639.62 лв.
Милена Крачова организира кампания за Мелиса Кристиянова Кирилова
Край след 53 дни
Налична сума
16639.62 лв.

Операция

14-ти май 2024
Здравейте,скъпи дарители и приятели. В края на май месец на Мелиса й предстои операция на крачетата,много ще е тежко,много тежък момент ни чака,самия стрес за мен е… потресаващ.В мпмента правим подготовки и консултация след консултация,проблема при нея е упойката :( Знаем че за всеки упойката не е безобидна,но при нея е по-страшно тъй като крие опасни рискове 🥲 неискам да го споменавам дори. За това я подготвям и подаилвам с добавки и витамини,минерали и всичко възможно,за да подпомогнем до колкото е възможно това.Да подпомогнем мускулната маса,съединителната тъкан,ставичките и костите,нервните клетки,възпалителните процеси в организма и подсилване на имунитета.Не са евтини никак за това се обръщам пак към вас със зов за помощ,изключително мнооогооооо съм ви благодарна за всеки лев,нямате представа в такъв момент вашата помощ колко ме ,,стопля” и разплаква…. БЛАГОДАРЯ ВИ !!! ❤️

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!