В очакване на заминаването ни за лечениеЗдравейте,приятели с добри сърца !

Минаха празниците,минаха надеждите и желанията чудото да стане по Коледа ,но при нас не се случи и явно няма да стане от само себе си ( тайно се надявах на това но уви).. молих се,Много се молих,нещата да се оправят Мелиса да се пусне,да стане чудо да стане стабилна и да проходи,тя опитва ,мъчи се старае се,но неможе :( пуска се И пада ли пада , страшна болка е това,да гледаш детенцето си как изгаря от желание да ходи,да тича,да се опитва,но да не се получава.... ;((

Дали е от МОЗЪЧЕТО,че не изпраща правилни команди за равновесие,дали е от слабите мускулчета или не знам вече какво да си мисля,но нямам търпение да отидем на консултация и лечение в Турция,нашата надежда.

Наскоро четох за лечението със стволови клетки,сама се информирах за всичко,никой лекар от лекуващите й не ми е споменал до сега за това.. И силно се надявам и при нас да помогне този метод,но явно знаете и там колко е сложно и скъпо това лечение,но няма да се предавам,ще се борим докрай !

Ще търся помощ от всякъде ,защото не се знае от къде ще ни дойде лечението,силно се надявам че има такова !

Свързах се с един турски професор ,създател на център за реновирана медицина със стволови клетки в Турция и чакам отговор дали ще помогнат в нашия случай,надявам се да има надежда и вярвам !

Благодаря ви , скъпи дарители !

Поздрави и целувки от Мелиса ❤


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели