5737.41 лв. дарени от 140000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Tъй като лечението ще е поетапно и е в самото си начало, все още нямаме окончателна оферта от болницата за необходимата крайна сума. Посочената сума в офертата е за първите 8 вливки от химиотерапията, както и за необходимите лекарства, изследвания и консумативи.
  • Епикриза Виж Документите

ДАРЕТЕ ЖИВОТ НА ТАНЯ!

Мили хора,

Срещата с Таня е среща с истинска героиня. Тя е всеотдайна майка на две прекрасни дъщери, верен приятел и човек, който винаги е помагал на всички около себе си, но в момента самата тя има нужда от помощ, защото се изправя пред най-голямото предизвикателство в живота си.

Таня е диагностицирана с карцином на дебелото черво и чернодробна недостатъчност, а нейната битка за живот е не само за себе си, но и за двете й деца - източникът на нейната сила и най-голямата обич в живота й. Заболяването вече е в по-късен стадий, изискващо бързо и ефективно лечение.

В момента Таня се нуждае от нашата подкрепа и солидарност повече от всякога. Нейната битка не е само за нейното бъдеще, но и за бъдещето на двете й прекрасни дъщери, които обича безусловно и за които е вдъхновение и сила.

Молим ви с отворени сърца да се присъедините към нашата кауза. Нека обединим силите си и да направим всичко възможно за бързото излекуване на Таня. Събирането на средствата е с цел покриване на разходите за неотложно и спешно лечение в Турция.

С всяко Ваше дарение Вие ставате част от този важен момент и правите стъпка към едно по-добро бъдеще за Таня и нейните деца. Молим хората с големи сърца да се включат и да дарят с любов и вяра в бъдещето.

Благодарим ви, че сте тук за Таня! Заедно можем да направим чудеса и да променим един човешки живот! Времето е от съществено значение и вашата подкрепа е ключова!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
13-ти февруари 2024

Това е фактурата от последната химиотерапия.На 19.02.2024г. ни предстои пет скенер и на 20.02.2024г поредната химиотерапия

Плащане по фактура: 5000 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

5737.41 лв. дарени от 140000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
14.27 лв. преди 2 седмици
avatar
48.56 лв. преди 1 месец
avatar
19.18 лв. преди 1 месец
avatar
20.18 лв. преди 1 месец
avatar
14.26 лв. преди 1 месец
avatar
48.71 лв. преди 1 месец
avatar
9.34 лв. преди 1 месец
avatar
38.9 лв. преди 1 месец
avatar
9.33 лв. преди 1 месец
avatar
19.26 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели