1226799 лв. дарени от 1300000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Променливото здравословно състояние не позволява издаване на точна оферта от клиниката.
  • Епикриза Виж Документите

❤️ Дари Живот на Митко

Здравейте, мили хора и дарители! Казваме се Катя и съм майка на 5-годишния Митко. Ще ви разкажа историята му със сълзи в майчинските ми очи и треперещи ръце. Търся помощ от вас...за да живее детето ми.

Митко се разболя от лимфобластна левкемия за първи път на 2г 10 м. Последва успешно лечение (благодарение на вас) и последваща поддържаща терапия у дома в хода, на която поради ниски тромбоцити лекарите откриват втора болест - остра миелоидна левкемия! Започнахме се тежка химиотерапия и Митко успешно бе вкаран в ремисия и се подготвя за трансплантация в Израел.
Пристигнахме в Израел през месец Април и се започна търсене на донор, което отне много време, но не се намери подходящ и лекарите взеха решение да се направи хаплоидентична трансплантация като донор бе баща му.
В хода на чакане да се усвоят донорските клетки се появи хемофагоцитоза, която не можа да се овладее и вече не са останали почти никави клетки от донорските!

Поради риск за живота на детето, което вече повече от месец е със нулеви показатели изолирано в стерилна стая  и спешността на случая, трябва НЕЗАБАВНО да се направи втора хаплоидентична трансплантация като този път донор ще е майката. Имунитета на Митко е свален до нулата и той не може да функционира извън стерилната стая. Нямаме финансовата възможност да платим втора трансплантация и Ви молим за помощ.....срока ни е БУКВАЛНО 2 седмици. Моля Ви, скъпи хора, помогнете на сина ми да живее.

Тъй като това е първи подобен случай в практиката на израелската клиника, в момента са изпратени запитвания до всички болници в района, за да се получи комплексно мнение от много на брой специалисти, но със сигурност ще се наложи още една трансплантация. До броени дни ще качим и офертата.


Новини по кампанията

Новини 17.01.24г
16-ти януари 2024

Здравейте, скъпи дарители. Митко продължава своето лечение за Микробактериума ,които получи между двете трансплантации. Приемането на медикаменти по п...

Здравей,скъпи дарители! 16.10.23г
15-ти октомври 2023

Здравейте,скъпи дарители! Искам да Ви дам информация какво се случва с нас.Както вече знаете ние през месец май се върнахме в България.От болницата в...

Одобрено изплащане
22-ри май 2023

Здравейте, скъпи дарители! Върнахме се в България на 10.05, защото състоянието на Митко позволяваше да пътува сега ще продължи лечението в град Пловди...

Плащане по фактура: 2520 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

1226799 лв. дарени от 1300000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
48.75 лв. преди 14 часа
avatar
29.03 лв. преди 1 ден
avatar
48.75 лв. преди 1 ден
avatar
19.2 лв. преди 1 ден
avatar
33.95 лв. преди 1 ден
avatar
48.71 лв. преди 2 дни
avatar
9.35 лв. преди 2 дни
avatar
14.32 лв. преди 2 седмици
avatar
4.41 лв. преди 2 седмици
avatar
95 лв. преди 2 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели