612011.2 лв. дарени от 700000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Променливото здравословно състояние не позволява издаване на точна оферта от клиниката.
  • Епикриза Виж Документите

❤️ Дари Живот на Митко

Здравейте, мили хора и дарители! Казваме се Катя и съм майка на 5-годишния Митко. Ще ви разкажа историята му със сълзи в майчинските ми очи и треперещи ръце. Търся помощ от вас...за да живее детето ми.

Митко се разболя от лимфобластна левкемия за първи път на 2г 10 м. Последва успешно лечение (благодарение на вас) и последваща поддържаща терапия у дома в хода, на която поради ниски тромбоцити лекарите откриват втора болест - остра миелоидна левкемия! Започнахме се тежка химиотерапия и Митко успешно бе вкаран в ремисия и се подготвя за трансплантация в Израел.
Пристигнахме в Израел през месец Април и се започна търсене на донор, което отне много време, но не се намери подходящ и лекарите взеха решение да се направи хаплоидентична трансплантация като донор бе баща му.
В хода на чакане да се усвоят донорските клетки се появи хемофагоцитоза, която не можа да се овладее и вече не са останали почти никави клетки от донорските!

Поради риск за живота на детето, което вече повече от месец е със нулеви показатели изолирано в стерилна стая  и спешността на случая, трябва НЕЗАБАВНО да се направи втора хаплоидентична трансплантация като този път донор ще е майката. Имунитета на Митко е свален до нулата и той не може да функционира извън стерилната стая. Нямаме финансовата възможност да платим втора трансплантация и Ви молим за помощ.....срока ни е БУКВАЛНО 2 седмици. Моля Ви, скъпи хора, помогнете на сина ми да живее.

Тъй като това е първи подобен случай в практиката на израелската клиника, в момента са изпратени запитвания до всички болници в района, за да се получи комплексно мнение от много на брой специалисти, но със сигурност ще се наложи още една трансплантация. До броени дни ще качим и офертата.


Новини по кампанията

12-ти август 2022
Одобрено изплащане

Здравейте, скъпи дарители! Благодарим ви за огромната подкрепа, която ни оказахте. Лечението на Митко продължава. Днес изискваме плащане за лекарство...

Плащане по фактура: 75764.99 лв. Транзакционна такса: 156.26 лв.
Фактура:   Виж Документa

3-ти август 2022
Одобрено изплащане

Мили хора, благодарим Ви за огромната подкрепа, която ни указвате! Тя означава много за нас! Това е частична оферта от болницата Schneider Children’s...

Плащане по фактура: 100872.14 лв. Транзакционна такса: 247.99 лв.
Фактура:   Виж Документa

1-ви август 2022
информация за състоянието на Митко

Вчера му беше взета биопсия от венчето, защото на три места има гнойни оттоци. Както споменахме вече - Митко е със нулеви показатели и изолиран в стер...

новина

Виж Всички новини по кампанията

612011.2 лв. дарени от 700000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
48.8 лв. преди 41 минути
avatar
453.06 лв. преди 1 час
avatar
9.36 лв. преди 1 час
avatar
48.8 лв. преди 1 час
avatar
28.97 лв. преди 1 час
avatar
48.16 лв. преди 1 час
avatar
42.52 лв. преди 2 часа
avatar
9.36 лв. преди 4 часа
avatar
9.36 лв. преди 4 часа
avatar
9.36 лв. преди 4 часа
Виж всички дарители
Дари
Сподели