❤️ Дари Живот на Митко

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
25076 Дарители
1228998.81 лв. дарени от 1300000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Катя Иванова
Бенефициент
Димитър Димитров Карарадев
Крайна дата
Приключила
Налична сума
124312.2 лв.
Катя Иванова организира кампания за Димитър Димитров Карарадев
Приключила
Налична сума
124312.2 лв.

Новини за Митко и кампанията

11-ти януари 2023

Здравейте, приятели и дарители!

Пускаме новина, за да ви дадем повече информация относно актуалното състояние на Митко и нуждата да подновим кампанията.

Митко продължава да се бори с бактериална инфекция, която уврежда кожата, белия дроб и слезка, въпреки скъпоструващите лекарства, които приема непрексънато. Поради огромния брой лекарства, които приема се наложи да му бъде поставена сонда, за да се храни. Практически той не може да бъде изписан от болницата без да се изчисти инфекцията, защото тя ще го победи.

Средствата, които остават в платформата и не са похарчени са около 180 000 лева, но предстои да ги изискаме. Лекарите казват, че ще са нужни ПОНЕ 2-3 месеца още престой тук в Израел в клиниката, а след това следва контролен скенер, за да се проследи микробактериума и аспергилозата на белия дроб. Надеждите ни са тогава да имаме добри новини. Не може да се изкара оферта, защото тук всичко е месец за месец, но повишената сума е съобразена за престой за още около 3 месеца, стига да не излезе нещо непредвидено.

Благодарим ви за подкрепата, мили хора! 

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.