❤️ Дари Живот на Митко

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

❤️ Дари Живот на Митко

25076 Дарители
1228998.81 лв. дарени от 1300000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Катя Иванова
Бенефициент
Димитър Димитров Карарадев
Крайна дата
Приключила
Налична сума
124312.2 лв.
Катя Иванова организира кампания за Димитър Димитров Карарадев
Приключила
Налична сума
124312.2 лв.

Здравейте, мили хора и дарители! Казваме се Катя и съм майка на 5-годишния Митко. Ще ви разкажа историята му със сълзи в майчинските ми очи и треперещи ръце. Търся помощ от вас...за да живее детето ми.

Митко се разболя от лимфобластна левкемия за първи път на 2г 10 м. Последва успешно лечение (благодарение на вас) и последваща поддържаща терапия у дома в хода, на която поради ниски тромбоцити лекарите откриват втора болест - остра миелоидна левкемия! Започнахме се тежка химиотерапия и Митко успешно бе вкаран в ремисия и се подготвя за трансплантация в Израел.
Пристигнахме в Израел през месец Април и се започна търсене на донор, което отне много време, но не се намери подходящ и лекарите взеха решение да се направи хаплоидентична трансплантация като донор бе баща му.
В хода на чакане да се усвоят донорските клетки се появи хемофагоцитоза, която не можа да се овладее и вече не са останали почти никави клетки от донорските!

Поради риск за живота на детето, което вече повече от месец е със нулеви показатели изолирано в стерилна стая  и спешността на случая, трябва НЕЗАБАВНО да се направи втора хаплоидентична трансплантация като този път донор ще е майката. Имунитета на Митко е свален до нулата и той не може да функционира извън стерилната стая. Нямаме финансовата възможност да платим втора трансплантация и Ви молим за помощ.....срока ни е БУКВАЛНО 2 седмици. Моля Ви, скъпи хора, помогнете на сина ми да живее.

Тъй като това е първи подобен случай в практиката на израелската клиника, в момента са изпратени запитвания до всички болници в района, за да се получи комплексно мнение от много на брой специалисти, но със сигурност ще се наложи още една трансплантация. До броени дни ще качим и офертата.

Виж още
Новини
5-ти април 2024
Катя Иванова организира кампания за Димитър Димитров Карарадев
Одобрено изплащане
Здравейте ,скъпи Дарители. Направихме контролния скенер и за съжаление няма подобрение в състоянието на белия дроб на Митко. Преди около два месеца...
2319.68 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
4-ти април 2024
Катя Иванова организира кампания за Димитър Димитров Карарадев
Новини за Митко 05.04.24г
Здравейте ,скъпи Дарители. Направихме контролния скенер и за съжаление няма подобрение в състоянието на белия дроб на Митко. Преди около два месеца М...
 
16-ти януари 2024
Катя Иванова организира кампания за Димитър Димитров Карарадев
Новини 17.01.24г
Здравейте, скъпи дарители. Митко продължава своето лечение за Микробактериума ,които получи между двете трансплантации. Приемането на медикаменти по п...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.