689442.74 лв. дарени от 700000 лв.

Документи към Кампания

  • Оферта Променливото здравословно състояние не позволява издаване на точна оферта от клиниката.
  • Епикриза Виж Документите

❤️ Дари Живот на Митко

Здравейте, мили хора и дарители! Казваме се Катя и съм майка на 5-годишния Митко. Ще ви разкажа историята му със сълзи в майчинските ми очи и треперещи ръце. Търся помощ от вас...за да живее детето ми.

Митко се разболя от лимфобластна левкемия за първи път на 2г 10 м. Последва успешно лечение (благодарение на вас) и последваща поддържаща терапия у дома в хода, на която поради ниски тромбоцити лекарите откриват втора болест - остра миелоидна левкемия! Започнахме се тежка химиотерапия и Митко успешно бе вкаран в ремисия и се подготвя за трансплантация в Израел.
Пристигнахме в Израел през месец Април и се започна търсене на донор, което отне много време, но не се намери подходящ и лекарите взеха решение да се направи хаплоидентична трансплантация като донор бе баща му.
В хода на чакане да се усвоят донорските клетки се появи хемофагоцитоза, която не можа да се овладее и вече не са останали почти никави клетки от донорските!

Поради риск за живота на детето, което вече повече от месец е със нулеви показатели изолирано в стерилна стая  и спешността на случая, трябва НЕЗАБАВНО да се направи втора хаплоидентична трансплантация като този път донор ще е майката. Имунитета на Митко е свален до нулата и той не може да функционира извън стерилната стая. Нямаме финансовата възможност да платим втора трансплантация и Ви молим за помощ.....срока ни е БУКВАЛНО 2 седмици. Моля Ви, скъпи хора, помогнете на сина ми да живее.

Тъй като това е първи подобен случай в практиката на израелската клиника, в момента са изпратени запитвания до всички болници в района, за да се получи комплексно мнение от много на брой специалисти, но със сигурност ще се наложи още една трансплантация. До броени дни ще качим и офертата.


Новини по кампанията

29-ти септември 2022
Одобрено изплащане

Здравейте! В момента още сме в болницата от седмица някъде Митко е с цитомегаловирус лекуват го със специални имуноглобулини Megalotect ( чакаме фа...

Плащане по фактура: 10734.76 лв. Транзакционна такса: 3 лв.
Фактура:   Виж Документa

9-ти септември 2022
Одобрено изплащане

Здравейте, хора! Имаме супер добра новина!!! Трансплантацията на Митко е УСПЕШНА! Благодаря ви!!! В момента общото му състояние е добро, но има бакт...

Плащане по фактура: 25760.42 лв. Транзакционна такса: 167.79 лв.
Фактура:   Виж Документa

12-ти август 2022
Одобрено изплащане

Здравейте, скъпи дарители! Благодарим ви за огромната подкрепа, която ни оказахте. Лечението на Митко продължава. Днес изискваме плащане за лекарство...

Плащане по фактура: 75764.99 лв. Транзакционна такса: 156.26 лв.
Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията

689442.74 лв. дарени от 700000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
196.28 лв. преди 4 часа
avatar
19.22 лв. преди 14 часа
avatar
722 лв. преди 1 ден
avatar
9.32 лв. преди 1 ден
avatar
9.34 лв. преди 1 ден
avatar
23.76 лв. преди 2 дни
avatar
19.18 лв. преди 3 дни
avatar
48.76 лв. преди 3 дни
avatar
196.7 лв. преди 4 дни
avatar
18.97 лв. преди 5 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели