36175.53 лв. дарени от 120000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).

Документи към Кампания

  • Оферта Лечението е на етапи и не може да бъде посочена крайна сума.
  • Епикриза Виж Документите

Дари надежда на Грациела

Здравейте, скъпи Дарители!

Грациела Стефанова Ганева от град Попово е млада майка, която е диагностицирана с карцином на шийката на матката през Август 2022г. След получена гаранция, че всичко ще бъде наред, Грациела се подлага на редица химио и лъчетерапии и последваща операция (хистеректомия) в град Плевен през Декември 2022г. Непосредствено след нея, от българската клиника, изпращат отстраненото образувание за хистологичен анализ в Германия, който обаче показва наличието на разсейки и новообразувания.

Следва изпращането й на 5Д скенер на 14.02.2023г., след който вече нищо не е същото и младата жена чува страшната истина: разсейки има. Грациела решава да потърси второ мнение за състоянието си в Турция, където открива лъч надежда. Лекарите там смятат, че операцията й в България е била прибързана и е трябвало да се изчака известен период след провеждането на химио и лъчетерапиите, за да се види дали ще се появят новообразувания. Въпреки това обаче, лекарите в Истанбул, дават надежда да живее. Чувайки тези думи, Грациела решава, че спасението й, е в клиника Acibadem, където е получена оферта на стойност близо 70 000лв. Това са първоначално нужните средства, които може би ще нарастват в процеса на лечение.

Това са средства, които са финансово непосилни за нея и нейното семейство. Именно поради тази причина, ние нейните приятели, се активизирахме и започнахме редица благотворителни базари, кампании и поставяне на дарителски кутии в нейния роден град и в град Търговище, където тя живее.

Имаме обаче нужда от вас, хора, с големи и добри сърца, които да помогнат на нашето усмихнато момиче да се пребори! Да запази желанието си за живот, да не се отказва, да усети колко много хора я подкрепят. Грациела е човек, който никога не е отказал помощ на никого, тя е човек, който заслужава нашата помощ и подкрепа.

Затова, моля ви, дарете, за да можем заедно да спасим един човешки живот! За да може тя да отгледа сина си, за да може едно момче да расте до своята майка! 


Новини по кампанията

Грациела иска да живее! 22.08.23г
22-ри август 2023

Здравейте, скъпи дарители! Всички от вас, които следят новините за Грациела, знаят, че тя беше диагностицирана с рак на шийката на матката и се налож...

новина
Одобрено изплащане
3-ти юли 2023

Скъпи дарители, след извършването на шест поредни и тежки химиотерапии, сега Грациела трябва да преодолее и последващите 18 имунотерапии (вливане на т...

Плащане по фактура: 14053.2 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Новини за лечението на Грациела към 07.06.2023г.
7-ми юни 2023

Скъпи приятели, познати и непознати хора, изключително трудно ми е да напиша този пост по простата причина, че ми се искаше да бъде друг и да ви подне...

новина

Виж Всички новини по кампанията

36175.53 лв. дарени от 120000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
48.71 лв. преди 4 месеца
avatar
78.3 лв. преди 5 месеца
avatar
97.03 лв. преди 5 месеца
avatar
24.11 лв. преди 5 месеца
avatar
48.21 лв. преди 6 месеца
avatar
18.78 лв. преди 6 месеца
avatar
980.5 лв. преди 6 месеца
avatar
9.36 лв. преди 6 месеца
avatar
48.64 лв. преди 6 месеца
avatar
97.97 лв. преди 6 месеца
Виж всички дарители
Сподели