Грациела иска да живее! 22.08.23гЗдравейте, скъпи дарители!

Всички от вас, които следят новините за Грациела, знаят, че тя беше диагностицирана с рак на шийката на матката и се наложи да преживее не една и две трудности. Тя обаче е страхотен боец и за минута не се отказа да се бори. След като преживя шест поредни и тежки химиотерапии в Турция, в началото на месец Юли, тя се яви на нов 5Д-скенер, който да ни покаже до къде сме стигнали и дали вървим в правилната посока.

 

И ДА, на 04.07.2023г. след дълго чакане, най-после получихме добрите новини: ГРАЦИЕЛА НЯМА АКТИВНИ РАКОВИ КЛЕТКИ НИКЪДЕ ИЗ ТЯЛОТО, СТО ПРОЦЕНТА ЕФЕКТИВНОСТ НА ЛЕЧЕНИЕТО, което проведоха турските специалисти.

 

В предишен мой пост, вече бях пояснила, че това обаче категорично не значи край на лечението, от което се нуждае Грациела. Както и тогава написах, лекарите бяха единодушни, че ако тя не премине през курс от последващи 18 имунотерапии на вливане на т.нар. "умни хапчета", има риск да се окаже, че общите ни усилия до тук са били напразни.

 

Ето защо, Грациела започна тези имунотерапии, без да знае дали ще може да ги довърши докрай, поради високата им стойност. Припомням, че цената на една такава терапия е близо 10 000лв, което в нейния случай значи крайна сума от 180 000лв. До момента тя е преминала през три от тях. Грациела има дарени средства за имунотерапии до месец Ноември, затова за пореден път ще се обърна с апел към всички Вас, които помогнахте да стигнем до тук: МОЛЯ ВИ, НЕ ОСТАВЯЙТЕ ГРАЦИЕЛА БЕЗ ПОМОЩ, ПРЕДИ ДА Е ДОСТИГНАЛА КРАЯ НА СВОЕТО ЛЕЧЕНИЕ! Благодарим ви!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели