0 лв. дарени от 3000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
  • Организатор Pavel Andreev
  • Създадена на 10-ти април 2021
  • Категория COVID-19
  • Крайна дата Край след 29 дни

Дари спални комплекти за болници в България

Благотворителна кауза за набиране на спални комплекти за болници в България.

Вдъхновен от доброволческата кауза за набиране на спални комплекти за болници в България на Светла Паркър (представител на инициативата "Благодаря Ви, че Ви има"), реших и аз да се включа с дарение и публикуване на кампанията.

В следствие на многократното пране на висока температура, спалните комплекти в болниците в България се амортизират бързо. В следствие на това комплектите в много от тях са в лошо състояние, а бюджетите им в този момент не позволяват честата им подмяна.

Ето защо тя приема за мисия набирането на комплекти, а аз също реших да се присъединя. Комплектите ще бъдат предадени на болници в нужда из цяла България.

С какво мога да помогна в благотворителната кауза за набиране на спални комплекти за болници в България?

Можете да се включите с финансово дарение през виртуалния пос терминал в сайт. За дарената сума ще се купят нови спални комплекти.


Новини по кампанията

2-ри октомври 2022
Трансфер на средства

Приятели, затварям кампанията за спалните комплекти и поради прекалено малка наличност реших да ги насоча към дете в нужда. Благодаря ви!

8-ми юли 2021
Всички спални комплекти - ПРЕДАДЕНИ на Света Марина

Всички спални комплкети бяха предадени на болница Света Марина гр. Варна. Благодаря на всички, които се включиха! Повече можете да прочетете в поста...

9-ти май 2021
Дарение от 20 чисто нови комплекта

Днес получих дарение от 20 чисто нови комплекта. През идната седмица (до 16.05) възнамерявам да предам всички събрани комплекти, така се който желае д...


Виж Всички новини по кампанията

0 лв. дарени от 3000 лв. Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Сподели
avatar
-246.47 лв. преди 1 месец
avatar
9.36 лв. преди 3 месеца
avatar
98.1 лв. преди 4 месеца
avatar
137.54 лв. преди 9 месеца
avatar
1.47 лв. преди 1 година
Виж всички дарители
Дари
Сподели