305.47 лв. дарени от 3000 лв.
  • Организатор Pavel Andreev
  • Създадена на 10-ти април 2021
  • Категория COVID-19
  • Крайна дата Край след 136 дни

Дари спални комплекти за болници в България

Благотворителна кауза за набиране на спални комплекти за болници в България.

Вдъхновен от доброволческата кауза за набиране на спални комплекти за болници в България на Светла Паркър (представител на инициативата "Благодаря Ви, че Ви има"), реших и аз да се включа с дарение и публикуване на кампанията.

В следствие на многократното пране на висока температура, спалните комплекти в болниците в България се амортизират бързо. В следствие на това комплектите в много от тях са в лошо състояние, а бюджетите им в този момент не позволяват честата им подмяна.

Ето защо тя приема за мисия набирането на комплекти, а аз също реших да се присъединя. Комплектите ще бъдат предадени на болници в нужда из цяла България.

С какво мога да помогна в благотворителната кауза за набиране на спални комплекти за болници в България?

Можете да се включите с финансово дарение през виртуалния пос терминал в сайт. За дарената сума ще се купят нови спални комплекти.


Новини по кампанията

8-ми юли 2021
Всички спални комплекти - ПРЕДАДЕНИ на Света Марина

Всички спални комплкети бяха предадени на болница Света Марина гр. Варна. Благодаря на всички, които се включиха! Повече можете да прочетете в поста...

9-ти май 2021
Дарение от 20 чисто нови комплекта

Днес получих дарение от 20 чисто нови комплекта. През идната седмица (до 16.05) възнамерявам да предам всички събрани комплекти, така се който желае д...

21-ви април 2021

Виж Всички новини по кампанията

305.47 лв. дарени от 3000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
9.36 лв. преди 1 седмица
avatar
98.1 лв. преди 1 месец
avatar
137.54 лв. преди 6 месеца
avatar
1.47 лв. преди 8 месеца
avatar
59 лв. преди 1 година
Виж всички дарители
Дари
Сподели