До сърцето на българския фолклор и назад

Деца и младежи 0/0

До сърцето на българския фолклор и назад

1 Дарители
24.09 лв. дарени от 3000 лв.
Бенефициент
Фондация \"От мечта до реалност\"
Крайна дата
Край след 41 дни
Налична сума
24.09 лв.
Фондация \"ОТ МЕЧТА ДО РЕАЛНОСТ\" организира кампания за Фондация \"От мечта до реалност\"
Край след 41 дни
Налична сума
24.09 лв.

България е една прекрасна страна с невероятна култура и традиции, с живописна природа и вълнуваща история. За съжаление много български граждани предпочитат да преоткриват чужди и далечни дестинации, докато други нямат възможности дори да се насладят на красотата на родината си. Има деца, които са обиколили половин свят със своите родители, и такива, които не познават забележителностите на града си.

Ние, от Фондация "От мечта до реалност" желаем да дадем възможност на деца и младежи от уязвимите  слоеве на обществото да опознаят родината си, потапяйки се в необятната красота на природата на България и чудотворната атмосфера на българския фолклор, традиции и обичаи. Копнеем да запалим бъдещите на поколения по българското и възпитаме у тях българско самосъзнание.

Планираме да организираме двудневна екскурзия до Родопите и да посетим възрожденските градове на България- Велико Търново, Трявна, Копривщица и стигнем до Банско като по пътя си посещаваме музеи и паметници, които се изучават в училище. Приблизителната стойност, от която имаме нужда, за да организираме това наше намерение е 3000 лв. за транспорт и една нощувка на участниците. В зависимост от набраната сума ще определим броя на участниците, но бихме искали да включим колкото се може повече деца в това двудневно приключение, което ще бъде незабравимо изживяване.

Мили дарители, очакваме Вашата подкрепа за децата на България!

За да я има България и тя живее в сърцата ни! 

Виж още

Лесно да дарите, прегледност на новините и пълно доверие в нас

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.