Георги срещу рака на белия дроб.

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Георги срещу рака на белия дроб.

158 Дарители
14388 лв. дарени от 300000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Свитлана
Бенефициент
Георги Червенков
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Свитлана организира кампания за Георги Червенков
Приключила
Налична сума
0 лв.

Здравейте!

Казвам се Свитлана и съм съпругата на Георги Червенков. В началото на лято 2022 г. Георги беше диагностициран с карцином на белия дроб. В края на юли 2022 г. направена биопсия и тя подтвърди резултат от скенера - карцином на белия дроб. От 22.08.2022 до 12.10.2022 прилагаха химио и лъче терапия. На 14.11.2022 г. направиха контролен скенер след лечение и   скенера показа, че има новопоявили се  лезии. Трябваше да се направи 5 скенер след 12.01.2023 г., но на 03.01.2023 г. Георги го приеха в инфекциозно отделение с пневмония в следствие на грип А. След изписването той се влошаваше и на 27.01.2023 г. беше приет по спешност в онко диспансер в България, след направен скенер видяха тромбоза и метастази в други органи. След проведено лечение и лъчетерапия изписан на 17.02.2023 г. за домашно лечение и му дадоха 2-3 месеца живот. В къщи състоянието му се влоши и взехме решение да се обърнем към клиника в Турция. Лекарите в Турция веднага започнаха лечение за да го стабилизират.

Лечението вече дава резултати, но за да продължи е необходима непосилна за семейството ни сума. Затова се обръщам с молба към всеки, готов да помогне отново да върнем усмивката на Георги.

Виж още
Новини
20-ти април 2023
Свитлана организира кампания за Георги Червенков
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания Георги срещу рака на белия дроб. към кампания Надежда за Нелис. Прехвърлена сума: 44.08лв.
 
3-ти април 2023
Свитлана организира кампания за Георги Червенков
Скръбна вест
Здравейте, приятели и дарители!За съжаление Георги не успя да пребори коварното заболяване. Лека му пръст!Благодарим на всички за подкрепата!
 
27-ми март 2023
Свитлана организира кампания за Георги Червенков
Одобрено изплащане
За лечение и престой в болницата.
2548 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.