306.41 лв. дарени от 12662 лв.

Документи към Кампания


Искам да бъда здрав

Дарителска кампания "Искам да бъда здрав" на Мирослав Илиев Иванов. 

Здравейте! 

  Казвам се Мирослав Илиев Иванов и съм на 38 години. Роден съм в град София, но съм израснал в китното село Лиляче, община Враца. Когато съм бил на две годинки, а брат ми е бил на 10 месеца, майка ни ни изоставя и ни оставя на баба, дядо и нашият баща. През 1995 година в един юлски обед, аз и моето семейство претърпяхме инцидент при който получих рядкото заболяване-Синдром на  Клипел Треноне, като в следствие на това получих  и Хроничен Лимфедем. Брат ми също пострада тежко. След този инцидент живота на семейството ни се промени драстично. Година по-късно, дядо се спомина от мъка заради инцидента, а баба се разболя неизличимо, като след време и тя почина! Баща ми и той си отиде без време. Останахме си с брат ми. 

  Обръщам се към Вас с апел за събиране на средства за операция в град Рим, Италия. След дълги години ходене по болници в България, лекарите заключиха, че операция в България е невъзможна. Опитах и лечение с нетрадиционна медицина, но отново без успех. Накрая отчаян от положението започнах да търся изход за операция в Чужбина и случайно или не с една моя приятелка намерихме, клиника Гуарниери в град Рим.

  През 2021 година бях опериран два пъти в същата клиника, а сега се нуждая от трета операция, за да се излекувам напълно. Преди около 8 месеца бях на контролен преглед при Професор Франческо Стило в град Рим и той ми каза, че ще се наложи трета операция. За операцията и настаняването в клиниката ще са нужни около 13 000 лв. Той ме посъветва, че интервенцията трябва да е, колкото може по-скоро, но аз за първата операция дадох всичките си спестявания, а за втората изтеглих кредит и не разполагам с такива средства. Три месеца след срещата с Професора, положението ми се влоши! Започна да тече лимфа, т.н. лимфорея. Вследствие на лимфореята, започнах да получавам кризи, които се състоят във висока температура и втрисане. При една от тези кризи, вдигнах температура около 40 градуса, вследствие на това, получих повърхностен тромб с адски болки. Започна лечение с инжекции за разреждане на кръвта, прекарах го изключително тежко. Надявам се, че при някоя от следващите кризи, организмът ми ще издържи и ще остана сред живите. 

  Мечтата ми е, един ден да се събудя и този проблем вече да не съществува, да бъда здрав и полезен за себе си и за околните.

Поздрави, Мирослав Иванов!
Благодаря Ви предварително за съдействието! 


306.41 лв. дарени от 12662 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
18.62 лв. преди 1 час
avatar
48.8 лв. преди 1 седмица
avatar
98.1 лв. преди 1 седмица
avatar
98.1 лв. преди 1 седмица
avatar
42.79 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели