Живот без болка за Силвия

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Живот без болка за Силвия

158 Дарители
7662.86 лв. дарени от 107000 лв.
Крайна дата
Край след 58 дни
Налична сума
6861.66 лв.
Силвия Бончева Златкова е организатор на кампанията
Край след 58 дни
Налична сума
6861.66 лв.

Здравейте, мили хора, познати и непознати!

Казвам се Силвия и никога не ми е минавало през ума, че ще ми се наложи да моля за помощ всички вас. Имах насрочена операция за месец май, 2023 г., но не се справих с намирането на средства за нея. Следващата ми възможност е през месец септември, 2023 г. Семейството ми има нужда и моли за помощ.
Не мога да се справя с най-голямото предизвикателство в живота ми без вас.

Неочаквано ме сполетя голяма беда. Животът ми се преобърна…

Парализирана съм.

Три години и половина „живея“ с грешни диагнози, лекарства и лечения, ако това може да се нарече живот…
Изпитвам силни, парещи болки по целите си долни крайници, не мога да владея краката си. Не стига това, ами се появи и дисфункция на отделителната система. 

За мен се грижи онкоболната ми майка, която също е в лошо здравословно състояние и тъй като не смогва, се наложи съпругът ми да напусне работа, защото грижите за мен са денонощни - не мога да направя една стъпка сама, не мога да се изправя на крака. Всичко е съпроводено с ужасни болки, които дори с обезболяващи не се повлияват поне до степен да станат по-поносими. Не мога да стоя седнала повече от 5 минути, което прави невъзможно извеждането ми навън. Животът ми минава межди четири стени.

В края на 2022 г. направих  пореден ЯМР, който установи, че по целият ми гръбнак има кисти на Тарлов. Това е рядко заболяване, чието лечение е само оперативно. За съжаление само няколко специалисти в света оперират с успешна техника, но не и тук в България.

Направих консултация с д-р Франк Файгенбаум от САЩ. Той е неврохирургът, който има най-голям брой успешни операции. Няколко пъти в годината идва да оперира пациенти в AIMIS Spine в Кипър. От него научих, че кистите, които са в сакралния отдел на нива S1/S2 – пет на брой са тези, които прилагат компресия на нервните корени, предизвикват всички симптоми и парализирането ми.

Получих оферта на стойност 55 900 евро. Сумата е непосилна за мен и семейството ми, а това е цената, която трябва да платя, за да имам възможността да проходя отново, да бъда пълноценен човек. 

Най-лошото е, че колкото повече време минава, толкова повече нервите се увреждат необратимо и процента на възстановяване намалява. Това означава, че нямам много време за губене. Достатъчно много отмина, не мога да си позволя още. 

Затова ви моля от дъното на сърцето си, помогнете ми да се избавя от влудяващите болки.
Помогнете ми да не губя надежда, че един ден отново ще напусна тази стая, ще видя света отвън, не от прозореца …

Иимам нужда от вашата помощ! 🙏🙏🙏
Страх ме е. Страх ме е от неизвестното. Страх ме е от това, което предстои.


Безкрайно много благодаря на всеки, който ще отдели средства за мен, независимо колко – няма малко или голямо дарение! Всяка стотинка е важна за мен! Моля ви споделяйте, за да може да достигне до възможно най-много хора с добри сърца!
Бъдете много здрави и благословени! 🙏🙏🙏

Виж още
Новини
10-ти януари 2024
Силвия Бончева Златкова
Одобрено изплащане
Здравейте, познати и непознати дарители! Състоянието ми с всеки изминал ден става все по - тежко! Болките ми са все по- сковаващи, изгарящи, пробождащ...
800 лв. Плащане по фактура
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.