Информация 31.05.22Здравейте, прекрасни хора!

Предполагм всички се чудят как вървят нещата покрай нас. Кристин е в интензивно отделение на Национална кардиологична болница, и след инцидента във вторник, за момента е със стабилни жизнени показатели.

Вече имаме дата за полета, искрено се надяваме всичко да мине по план и да няма инциденти до тогава и по време на пътуването. 🙏🏻

Сумата в платформата беше увеличена, тъй като само за специализирания транспорт заплатихме 230 000 лв.
След консултации с болницата положението по отношение на цената за лечение е следното: докато се намери донор, детето ще бъде в интезивно отделение, за което се заплаща между 500 и 1000 долара на ден. Тоест за един месец грубо излиза 30 000 долара. Колко време ще отнеме намирането на подходящ донор на този етап не знаем. Със сигурност ще е месеци. 
След пътвоначалните прегледи и ако състоянието на детето позволява, може да се избегне поставянето на външното устройство "Berlin heart". Тъй като това е доста болезнена операция и за самия пациент. Но ако се наложи изработването и поставянето на машината, съответно сумата за изработването е около 200 000 долара, а самата операция за поставяне в порядъка на 60-70 000 долара. Тъй като това е апарат, който се изработва според специфичните нужди на всяко дете.

Предвид горепосочените суми разбирате, че дори и в момента заложената сума най-вероятно няма да е достатъчна, но с оглед на стотиците нуждаещи се и огромната подкрепа, която ни оказвате решихме да заложим по-малка сума и при нужда отново да ви помолим за подкрепа.


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели