Живот за бебе Кристин

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
17755 Дарители
969007.55 лв. дарени от 1000000 лв.
Организатор
Иванжелина Терзиева
Бенефициент
Кристин Терзиева
Крайна дата
Край след 217 дни
Налична сума
11087.11 лв.
Иванжелина Терзиева организира кампания за Кристин Терзиева
Край след 217 дни
Налична сума
11087.11 лв.

Одобрено изплащане

7-ми юни 2023
Здравейте, познати, непознати, приятели! След няколко отменени полети, смяна на дати, самолети, екипаж, аварийно кацане, най-накрая след почти 20 часов полет, стигнахме до болницата в Индия. По време на полета Кристин получи сърдечен арест, сърцето не работеше повече от 30мин, но благодарение на лекарите и Бог, както каза лекаря "she came back". И тук той ми каза: "Имаш два избора да се върнем към България или да продължим пътуването към Индия. И двете са еднакво рискови. Може да получи същия арест след 20 мин и да не може да я спасим." Просто поех риска. Нямах друг избор. След като кацнахме в Индия, в линейката на път за болницата, сърцето спира още 2 пъти. Има отоци по цялото тяло. Започнати бяха излседвания и веднага трябва да се постави устройство. Докато пиша тези редове я смъкнаха в операционната. 🙏🏻 За поред път показа колко е борбена! ♥️
Документи Общо: 1 документа
92395 лв. Плащане по фактура
111.54 лв. Транзакционна такса

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!