92662.3 лв. дарени от 200000 лв.

Документи към Кампания


Живот за Ели

Здравейте, добри хора!

Казвам се Ели и пораснах без майка, моля Ви помогнете ми да остана жива! Не искам децата ми да пораснат, като мен без майчина ласка.

Една вечер докато лежах с дъщеря си, тя ми напипа гърдата и усети подутина.  Аз се притесних и казах на съпруга ми. Решихме веднага да посетим специалист. Отидохме на мамолог в Пловдив. След обстоен преглед мамолога каза, че не трябва да отлагаме посещение при хирург. След уговорен час, посетихме хирург. След направения преглед при него ми беше обяснено,че "НЯМА НИЩО СТРАШНО", просто рутинна манипулация за 15-20мин.

След манипулацията мъжат ми попита лекарката как е минало и дали всичко е наред. Тя му е отговорила, че се съмнява за киста. След 3часа дойде при мен и аз я попитах как е минала операцията. Тя ми каза: "СПОКОЙНО, ВСИЧКО Е НАРЕД". На другия ден погледнах операцията си и видях, че разреза на гърдата ми е по-голям в сравнение с другите жени в болничната стаята. Отговора на лекуващата лекарка беше, че е направила нарочно по-голям разрез, защото ако има нещо да може да продължи и в другата страна на гърдата. Каза ми: "СПОКОЙНО, след като излязат резултатите ще говорим !!"

Но аз се притесних още повече, защото майка ми е починала от рак на гърдата. След 3 дни от диагноза "нищо ти няма", от съмнение за киста, накрая ми бе съобщено: "Ами Ели, за съжаление е злокачествено...."

Аз бях в шок и започнах да плача., лекарката ме "успокои" и се засмя. Каза: "Спокойно, ето ти това номерче и слез долу да ти снимат гръдния кош, след това ще те подготвим за операция след коледните празници, за да отстраним гърдата."  

Споделих с лекарката, че съм загубила майка си от рак на гърдата, която е била също оперативно отстранена, и затова ще отида в Турция за второ мнение. Лекарката ми каза,че и в България също могат да ме лекуват, а лечението в Турция е изключително скъпо. При което аз й казах, че не знам, но вярвам, че ще ми се помогне. А нейният отговор бе: "Тук също може да минеш терапия, но за съжаление ти няма да живее и ще УМРЕШ".

Прибрах се у дома при семейството си, не спирах да плача и не исках да ги изгубя.

Отидохме за второ мнение в Турция. След преглед се установи, че лекарката в България, не е изчистила добре мястото от операцията и има разпръсната кръв между гърдите и гръдния кош. Казаха ми в никакъв случай, че не е трябвало да се премахне гърдата, докато не се направи терапия, за да умъртвят раковите клетки.

В Турция ми изготвиха план за лечение, който включва 8 терапии, лазарен лъч и след това ще се вземе решение дали трябва да се отстрани гърдата.

За съжаление сумата за лечението е непосилна за мен и моето семейство. Затова се обръщам с към ВАС със зов за помощ. Моля Ви, искам да живея, за да отгледам децата си!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
2-ри февруари 2024

Благодаря на всички дарители за цялата подкрепа. Без вас нямаше да се справя! На 09.02 ми предстои втора вливка.

Плащане по фактура: 9016 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Новини 19.01.24г
19-ти януари 2024

Благодаря на мили дарители,  благодарение на всички ВАС лечението ми е вече факт! Благодаря Ви, че ми давате шанс за живот, аз трябва да се боря зара...

новина
Одобрено изплащане
15-ти януари 2024

Изискваме частично плащане, за да мога да бъда хоспитализирана. Благодаря на всички дарители, без вашата подкрепа това не би било възможно.

Плащане по фактура: 9996 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

92662.3 лв. дарени от 200000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
48.64 лв. преди 17 часа
avatar
77.31 лв. преди 1 ден
avatar
19.2 лв. преди 1 ден
avatar
18.53 лв. преди 1 ден
avatar
9.33 лв. преди 1 ден
avatar
20000 лв. преди 3 дни
avatar
1500 лв. преди 3 дни
avatar
29 лв. преди 4 дни
avatar
29.03 лв. преди 4 дни
avatar
19.25 лв. преди 4 дни
Виж всички дарители
Дари
Сподели