170.09 лв. дарени от 200000 лв.

Документи към Кампания


Живот за Гери

Здравейте, скъпи, приятели.

Гери е на 34г и през пролетта тази година тя се разболява от брохнопневмония, която трудно се поддава на лечение, като претърпява дълго антибиотично лечение. Има подути лимфни възли, но от антиобиотичното лечение подутините спадат и тя решава, че всичко е наред. През месец юли нещата драстично се усложняват, появява се обилно кървене и я приемат в спешното в Бургас. От там я насочват към хематология, които я препращат към онкохематологичнята болница в София. Там с биопсия на костен мозък е поставена диагнозата Остра Т - лимфобластна левкемия.

Първите седмици преминават в шок за Гери и семейството и буквално не знаят какво се случва и какво трябва да направят. Преминава 2 курса химиотерапия и постига ремисия, но в новата биопсия излиза различна патология - милоидна левкемия. Тъй като нещата започват да се усложняват, семейството на Гери се свързва с професор онкохематолог от Турция. Към момента турсккят специалист иска да направи нови изследвания с цел да се уточни точната диагноза, след което ще започне лечението.

Нямаме точна оферта за лечението все още, ще я получим едва след като изследват Гери в турската болница, но лечението ще бъде дълго и вероятно ще са необходими доста средства за лечението и в Турция.

За съжаление Гери не може да тръгне дори и за изследванията, които са нужни, за да се издаде точна оферта..

Нека се обединим и помогнем на слънчевата Гери да се излекува и да продължи да се радва на живота! Вярваме, че с общи услия ще успеем и Гери ще се върне напълно излекувана в България! Благодарим на всички за подкрепата! 


170.09 лв. дарени от 200000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
Сподели
avatar
1.47 лв. преди 1 ден
avatar
48.76 лв. преди 1 седмица
avatar
14.29 лв. преди 1 седмица
avatar
24.1 лв. преди 1 месец
avatar
4.43 лв. преди 1 месец
avatar
38.94 лв. преди 1 месец
avatar
19.18 лв. преди 1 месец
avatar
18.92 лв. преди 1 месец
Виж всички дарители
Дари
Сподели