Трансплантацията е УСПЕШНА!Мили приятели, най-после с голяма радост споделяме, че трансплантацията на Йовчо беше успешна. 

Благодаряим от сърце на всички ви. Вие направихте чудото възможно.

Датата беше преди няколко дни, като той премина през множество критични моменти.

Заради предишните операции, които е претърпял и дългото време с чернодробна недостатъчност, тялото му е било пълно със сраствания. 

Заради това, освен трансплантацията, Йовчо претърпя още две операции в рамките на тези няколко дни. Всеки път притаявахме дъх, защото всяка от тях беше решаваща и опасна, но нямахме друг избор освен да чакаме. Йовчо беше поставен в медикаментозна кома за няколко дни, за да може черния дроб да заработи и тялото му да може да се възстанови след големия шок, след което и другите две операции бяха проведени успешно. Наистина професора и екипа му направиха и невъзможното и се справиха. 

И ето го, вече извън интензивно отделение, с нови сили за нов ЖИВОТ. 

Все още не са преминали критичните моменти, но нямахме търпение да споделим с вас, че той успя да се пребори за момента с всички усложнения. 

Майка му, която му стана донор е добре и много щастлива. За втори път дари живот на детето си...

Мили приятели, моля ви, не ни изоставайте сега. Заради усложненията, които настъпиха, Йовчо ще има нужда от още малко подкрепа, за да може да се справи финансово. Все още не знаем крайната сума, тъй като той тепърва излезе от интензивното отделение. 

Молим ви, да му подадете ръка още веднъж.

Бъдете благословени.


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели