Живот за Жени

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Живот за Жени

127 Дарители
10170.59 лв. дарени от 200000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Жени Калчева
Бенефициент
Жени Николова Миленова
Крайна дата
Приключила
Налична сума
132.19 лв.
Жени Калчева организира кампания за Жени Николова Миленова
Приключила
Налична сума
132.19 лв.

Това усмихнато момиче е Жени. 

Много от близките й я смятат за един от най-позитивните хора в обкръжението си. Дълги години работи като педагогически съветник и постига прекрасни резултати в работата с децата. 

От днес Жени води битка за живота си, ето историята й:

Преди няколко години установява, че страда от желязодефицитна анемия. Грешно поставена диагноза е причина за назначаване на неправилно лечение с желязо, което не просто не помага, то нанася по-големи вреди.  

В средата на май тази година започва плавно влошаване на общото й състояние, изразяващо се в повишена температура и обща отпадналост. Стойностите на хемоглобина й падат до буквално несъвместимите с живота 58 единици. В лошо общо състояние Жени е приета по спешност в МБАЛ "Света Марина" - Варна, където се установява карцином на дебелото черво и разсейки в черния дроб. В издадената от болничното заведение епикриза ясно се вижда тежкото състояние на организма й. Изтощението е още по-голямо, заради емоционалният шок от неочакваните лоши новини, които Жени и близките й получават.

Заради погрешното провежданото лечение и дългото време, изгубено в него, карциномът се разраства до такива размери, че практически прави дебелото черво непроходимо. В резултат на това организма се натравя, което още повече влошава състоянието й и налага предприемане на спешни мерки.

Болница LivHospital, Истанбул, откликват на търсената от близките помощ и изразяват готовност да приемат Жени за лечение още на 05.07.2023 година. Към настоящият момент не може да бъде дадена окончателна оферта за провеждане на лечението, но е известно, че ще са необходими поне няколко курса химиотерапия на стойност 20 000 евро и вероятно две операции с още неуточнена стойност. Тези средства са непосилни за семейството на Жени.

За това се обръщаме към Вас, скъпи хора!

Молим за вашата помощ и съпричастие!

Помогнете в борбата на Жени, нека тази усмивка живее, за да може на свой ред да помага на още и още деца!

Виж още
Новини
22-ри декември 2023
Жени Калчева организира кампания за Жени Николова Миленова
Одобрено изплащане
Скъпи приятели, При извършване на рутинни прегледи в ЛИВ Хоспитал, се установява, че в резултат на оперативната интервенция от юли тази година, е нас...
2156 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
5-ти декември 2023
Жени Калчева организира кампания за Жени Николова Миленова
Одобрено изплащане
Скъпи приятели, Благодарение на Вас и Вашите усилия Жени е в стабилно състояние и за нея се полагат възможно най-добрите грижи. Към днешна дата прод...
5311.6 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
7-ми септември 2023
Жени Калчева организира кампания за Жени Николова Миленова
Одобрено изплащане
Плащането е извършено по проформа фактура от MLP Saglik Hizmetleri A.S. Ulus Subesi от 06.09.2023 година за приложена схема за лечение при провеждане...
1215.2 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.