Добрите новини, благодарение на вас, скъпи хора! 02.08.23гСкъпи приятели, дарители и мили хора,

Жени се върна от Турция.

Тя бе оперирана по спешност в Лив хоспитал, Истанбул на 07.07.2023 година. Изследванията на Петскенера в болницата потвърдиха наличието на злокачествен тумор на дебелото черво. Операцията е била животоспасяваща, организма й е нямало да издържи още дълго. 

Интервенцията е била планирана за седемчасова, заради поставената предварително диагноза за наличие на разсейки в черен дроб и гръбначен стълб. При провеждане на операцията злокачествени образувания на съседни органи и тъкани не са установени. А това е прекрасна новина!

Извършена е лапароскопска интервенция на дясна хемиколектомия и е отстранен АДЕНОКАРЦЕНОМ. Установената туморна тъкан е над СМА: 4 парчета жълто-кремообразна туморна тъкан с нерегулярен вид, най-голямото от които е с размери 1,4 x 1 x 0,7 cm, а най-малкото - 0,7 x 0,6 x 0,3 cm. Размерите на отстраненият тумор са: дължина: 8,5 cm. широчина: 5,8 cm. деблина: 2,3 cm. 

Общият размер на изплатените до момента суми е 34 000 евро. Сумата успешно бе заплатена, благодарение на усилията на семейството на Жени, близки, приятели, колегите й от Оу "антон Страшимиров" Варна, както и на колегите й от Район Младост Варна.

За Жени борбата продължава.

Съставен е план за провеждане на контролни, профилактични прегледи и химеотерапия, по който ще бъде проведено лечението на Жени до пълното й излекуване. Средствата, набрани в кампанията "Живот за Жени" в платформата на PavelAndreev.BG - Група (базар) ще се използват именно за това. 

Вярваме, че с Ваша помощ ще се преборим за живота й.

Благодарим Ви от все сърце, скъпи приятели!

Без вас и вашата помощ Жени нямаше да стигне до тук, нямаше да може да продължи да се бори!

Бъдете здрави!           


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели