Живот за Мишо

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
6042 Дарители
553427.22 лв. дарени от 900000 лв.
Бенефициент
Михаил Илиянов Маринов
Крайна дата
Край след 2 дни
Налична сума
171265.86 лв.
Росица Младенова Иванова организира кампания за Михаил Илиянов Маринов
Край след 2 дни
Налична сума
171265.86 лв.

❗❗МИШО❗❗ 21.12.23г

20-ти декември 2023

❗❗❗МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ❗❗❗

В нашия живот често се случват моменти, които изискват от нас да се обеденим и да подкрепим тези , които най-много се нуждаят от нашата помощ❗ СЕГА Е ТАКЪВ МОМЕНТ ЗА МИШО❗който стоически издържа на вихъра на обстоятелствата ❗От началото на март животът му беше преобърнат от безкрайна болка и страх, но въпреки това той продължава да бъде светлината в нашето семейство.С несравнима воля и сила! 

СЕГА МИШО СЕ НУЖДАЕ ОТ НАС! След множество изпитания, предстои му поредната операция, вместо безгрижните игри на дете, той е изправен пред битка, битка която никое дете не би трябвало да води-битката за своето здраве и бъдеще! 

Вярваме, че със съвместните ни усилия, неговата воля и нестихващия му дух, той ще успее да преоодолее и това предизвикателство❗Той е нашият Герой.,нашият най-силен Воин в семейството и заслужава всяка възможна подкрепа, за да може отново да проходи и да се радва на живота, както всеки заслужава ❗❗

                ❤️БЛАГОДАРЯ ВИ❤️

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.

Платформата започва процес по смяна на валутата от ЛЕВА в ЕВРО. Опцията "дарение по IBAN" е временно спряна, за да се сменят сметките към еврови. НЕ дарявайте по сметки на фондацията, които откривате извън платформата!