Спешно 🙏🙏🙏отново молим за помощ!!!Скъпи дарители, добрите новини бяха за кратко.

Михаил се раздвижваше добре, но поддържа постоянна температура от няколко седмици! Лекарите направиха множество изследвания, както и ЯМР, което показва увеличаване на хидроцефалия в главата и остър разтеж на вентрикуларния тумор. Наложена е СПЕШНА ПОРЕДНА ОПЕРАЦИЯ за отстраняване на тумора. Със сълзи приемаме и тези новини...Не се отказваме и ще се борим до край за да спасим живота на този малък, ГОЛЯМ ГЕРОЙ!

Днес Мишо очакваше лекарите да кажат, че ще го изпишат и ще може да се прибере при близките си. Всички ние се надявахме... Прогнозите за нашето прибиране остават далечни!  

Михаил е боец, вече говори английски с всички лекари, но се чувства отпаднал и търпението му е изчерпано. Желае неговото "в къщи" и най вече да се чувства добре. 

Тук е момента да благодарим за вашата безкрайна подкрепа, защото без вас нямаше да има живото спасяващи операции. Благодарение на вас стигнахме до тук и отново се налага, с ръка на сърце да поискаме вашата подкрепа🙏

Без тази помощ сме обречени да се приберем в България и операцията няма да се осъществи. Вие, мили хора сте нашата надежда за да продължим да се борим!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели