Живот за Николета

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Живот за Николета

1294 Дарители
154799.72 лв. дарени от 200000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Екатерина Серданова
Бенефициент
Николета Мирчева
Крайна дата
Приключила
Налична сума
17108.05 лв.
Екатерина Серданова организира кампания за Николета Мирчева
Приключила
Налична сума
17108.05 лв.

Сестра ми умира! Остават й буквално часове живот!

Молим за помощ всички хора с милостиви сърца. Цената на живота й е около 150 000 лв, които трябва да съберем за часове, за да я спасим.

Сестра ми Николета е на 30 години. Много обича да пътува, да се весели с приятели, да готви. Има дъщеричка – Мелани, която скоро ще навърши пет годинки.

Преди около два месеца настъпи рязка промяна в здравословното й състояние – гадене, повръщане, главоболие. Диагностицираха язва и около месец я лекуваха от това. Преди около две седмици симптомите се задълбочиха - промени в говора, спря да се храни, вече не може да преглъща дори и вода. Топи се пред очите ни.

При хоспитализация в болница и направени изследвания ни поднесоха страшната диагноза – туморно образувание на мозъчния ствол, което притиска жизненоважни центрове. Поради мястото, на което се намира, определиха тумора като много сложен и неоперативен. След няколко дни престой в болница изписаха сестра ми за домашно лечение – колкото изкара. На следващия ден дишането й спря. Успяхме да я реанимираме и след отказ за прием от две болници, отново я закарахме там откъдето я изписаха. Първоначално и там отказаха да я приемат – знаели сме състоянието й. След много молби от наша страна все пак я приеха и поддържат мозъчния оток с големи дози кортикостероиди.

Проведохме консултации с неврохирурзи от различни големи болници – никой не ни даде никаква надежда. Светлинка в тази тежка за нас ситуация изгря от страна на турски лекари. Смятат, че могат да помогнат на сестра ми да живее, да празнува рождените дни на детето си, да го изпрати в първи клас, да ни радва.

Затова молим за помощта на всички добри хора. Да дадем шанс за живот на Ники!

Виж още
Новини
18-ти април 2024
Екатерина Серданова организира кампания за Николета Мирчева
Одобрено изплащане
Изисква се плащане към погребалното бюро.
3502 лв. Плащане по фактура
1.2 лв. Транзакционна такса
17-ти април 2024
Екатерина Серданова организира кампания за Николета Мирчева
Скръбна вест
За съжаление Николета вчера изгуби битката с рака.
 
22-ри януари 2024
Екатерина Серданова организира кампания за Николета Мирчева
Новини 22.01.24г
Здравейте, приятели,  Отдавна не сме писали нищо. Преди няколко дни, благодарение на щедростта и съпричастността Ви, Николета отпразнува 31-я си рожд...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.