147038.04 лв. дарени от 200000 лв.

Документи към Кампания


Живот за Николета

Сестра ми умира! Остават й буквално часове живот!

Молим за помощ всички хора с милостиви сърца. Цената на живота й е около 150 000 лв, които трябва да съберем за часове, за да я спасим.

Сестра ми Николета е на 30 години. Много обича да пътува, да се весели с приятели, да готви. Има дъщеричка – Мелани, която скоро ще навърши пет годинки.

Преди около два месеца настъпи рязка промяна в здравословното й състояние – гадене, повръщане, главоболие. Диагностицираха язва и около месец я лекуваха от това. Преди около две седмици симптомите се задълбочиха - промени в говора, спря да се храни, вече не може да преглъща дори и вода. Топи се пред очите ни.

При хоспитализация в болница и направени изследвания ни поднесоха страшната диагноза – туморно образувание на мозъчния ствол, което притиска жизненоважни центрове. Поради мястото, на което се намира, определиха тумора като много сложен и неоперативен. След няколко дни престой в болница изписаха сестра ми за домашно лечение – колкото изкара. На следващия ден дишането й спря. Успяхме да я реанимираме и след отказ за прием от две болници, отново я закарахме там откъдето я изписаха. Първоначално и там отказаха да я приемат – знаели сме състоянието й. След много молби от наша страна все пак я приеха и поддържат мозъчния оток с големи дози кортикостероиди.

Проведохме консултации с неврохирурзи от различни големи болници – никой не ни даде никаква надежда. Светлинка в тази тежка за нас ситуация изгря от страна на турски лекари. Смятат, че могат да помогнат на сестра ми да живее, да празнува рождените дни на детето си, да го изпрати в първи клас, да ни радва.

Затова молим за помощта на всички добри хора. Да дадем шанс за живот на Ники!


Новини по кампанията

Молба за подкрепа 29.11.23г
29-ти ноември 2023

Здравейте, мили приятели, Отново се обръщаме към всички с молба за финансова подкрепа. Състоянието на сестра ми отново се влоши. Появи се проблем с п...

новина
новина
новина
Нуждаем се от много силната Ви подкрепа 24.11.23г
24-ти ноември 2023

Здравейте, мили хора, От известно време не сме писали, но причината е в здравосовното състояние на Николета. Според онколозите лъчетерапията протича...

новина
новина
Одобрено изплащане
13-ти ноември 2023

Заплащане на лечението с лъчетерапия.

Плащане по фактура: 49000 лв. Транзакционна такса: 68.9 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

147038.04 лв. дарени от 200000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
28.5 лв. преди 1 ден
avatar
29.03 лв. преди 4 дни
avatar
9.33 лв. преди 4 дни
avatar
98 лв. преди 4 дни
avatar
142.5 лв. преди 5 дни
avatar
6415 лв. преди 5 дни
avatar
4.42 лв. преди 6 дни
avatar
29.03 лв. преди 6 дни
avatar
9.37 лв. преди 6 дни
avatar
147.14 лв. преди 1 седмица
Виж всички дарители
Дари
Сподели