Новини 22.01.24гЗдравейте, приятели, 

Отдавна не сме писали нищо. Преди няколко дни, благодарение на щедростта и съпричастността Ви, Николета отпразнува 31-я си рожден ден!!!

От 09.12.2023 г. сестра ми си е у дома. Понесе много трудно пътуването, вдигна температура. Започна упорита кашлица и беше на антибиотик. Овладяхме положението и горе-долу изкарахме коледните и новогодишни празници. Междувременно ни се наложи да се превърнем в "летящите холандци", за да смогнем да се грижим  за Ники и да се редим на безкрайни опашки пред кабинетите на различни лекари - личен лекар, онколози, невролози, пулмолози, ТЕЛК.....

При Ники се появи тремор, като досега не е установена причината за него. За овладяването му отново получихме помощ от лекарите в Истанбул, които изписаха лекарство. Не бихме могли да се справим с всичко това без насоките на нашата пътеводна звездичка - Звезделина от ЗИЦ "Медикъл Караджъ", която постави началото на борбата за живота на сестра ми. Вече я приемаме като част от семейството ни. Без нея нямаше да знаем как да започнем, да намерим правилните лекари по света, да говорим с тях, да подготвим нужните документи, линейка с реаниматор, психическа подкрепа, нужните лекарства в България, преводачи...... Звезди, обичаме те! Знаем, че почти не ти остава време за сън, за да помагаш и в момента на толкова много хора, чиито здравословни проблеми също са големи. Желаем ти здраве и сили.

Ние продължаваме с борбата си за възстановяване и стабилизиране на състоянието на Николета, за да можем да я подготвим за следващия етап от лечението й в Истанбул през месец март, когато отново ще постъпи в болницата.

Приятели, продължаваме да разчитаме на финансовата Ви подкрепа. Ако спрем сега, всичко до тук не би имало смисъл. Бъдете здрави, успешни и все така съпричастни към нуждаещите се.


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели