Скъпи на сърцата ни приятели 20.10.23гСкъпи приятели, 

Обръщаме се така към всички, които ни помогнаха до този момент в борбата за спасяването на живота на сестра ми Николета. Досега постигнахме много - може да преглъща, да диша макар и все още с апарат. Днес успя да стане от леглото и да направи няколко крачки. Това е голям успех. 

Предстои ни още много. Необходимо е състоянието й да се подобри в по-голяма степен, да започне да диша без апарат. На всеки час се правят много и различни упражнения за възстановяване подвижността на ставите и мускулите.Тя е много изтощена след операцията, но не се предава.

След около десетина дни се предвижда да започнат химио и лъчетерапията. Не можем да спрем. Процедурите трябва да се извършат докрай, за да има смисъл всичко до тук. При онкоболните е много трудно да се посочи окончателна сума за лечението. Състоянието на Ники се променя всеки час, налагат се допълнителни изследвания, консултации с различни  специалисти според възникващите здравословни проблеми, нови лекарства. Лечението й няма как да има фиксирана крайна цена. 

Приятели, помогнете ни........Разчитаме на ВАС.


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели