17025.87 лв. дарени от 70560 лв.

Документи към Кампания


Живот за Павлина

Здравейте, добри хора

Казвам се Павлина, на 49 години съм, майка на две прекрасни деца, работя като учител. Както всички, така и аз очаквах лятната ваканция, за да съм по-свободна и да правим различни неща заедно със семейството. Оказа се обаче, че съдбата е направила други планове за мен.

Преди месец съвсем случайно напипах голяма твърдина в гърдата си. Шокът беше огромен. Не знаех какво да мисля. Със съпруга ми веднага отидохме на преглед. От там ни препратиха към по-голяма болница, където бяхме консултирани, направиха ми ехограф и мамография. Следващата стъпка беше да се направи биопсия и скенер, но трябваше да се чака почти месец за ред, а от мамографията стана ясно, че се говори за злокачествено заболяване, което е напреднало и ми остават няколко месеца живот. Не можех, не исках да повярвам какво се случва. Междувременно започнах да имам и болки.

Поради влошеното ми състояние и трагичната диагноза решихме да потърсим помощ в Турция. За пет дни всичко се изясни, а светът ми се срина. Още първия ден ми направиха ядрено магнитен резонанс на гърди, биопсия и кръвни изследвания. Лекуващият лекар беше съставил план за химиотерапия и операция. Но когато излязоха резултатите от биопсията и стана ясно, че имам инвазивен карцином на гърдата, който се развива бързо, този план се промени, поради съмнения за метастази. Назначени ми бяха още изследвания. Преминах през ЯМР на мозъка и ПЕТ скенер. Резултатите се оказаха повече от лоши.

Болестта е поразила черния дроб с множество метастази, има новообразувани и в костите. Лекуващият лекар направи нов план, като прецени, че в това състояние операция не може да се направи. Назначи 6 курса химиотерапия с контролни прегледи с ПЕТ скенер.  

Предвид бързото развитие на болестта бяхме посъветвани да започнем лечението с химиотерапия незабавно. Направихме го с последните си спестявания.

Сумата е непосилна за нас, а единствено тя може да ми даде шанс за живот, за да съм със семейството си поне още малко.

Умолявам ви, познати и непознати добри хора, помогнете, дарете средства, дайте надежда на две деца, че ще имат майка, която да ги види пораснали и ще бъде до своя съпруг. Искам да живея, моля ви, помогнете ми!


Новини по кампанията

Одобрено изплащане
6-ти ноември 2023

Здравейте, мили хора! Следващата седмица предстои поредната терапия, за която се нуждаем от средства. Състоянието на Павлина е относително добро. Скор...

Плащане по фактура: 703.8 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Одобрено изплащане
9-ти октомври 2023

На 12 октомври предстои химиотерапия номер 4. Тя ще бъде придружена с контролни изследвания, които ще дадат яснота за хода на заболяването. Странични...

Плащане по фактура: 3000 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Трета химиотерапия 26.09.23г
26-ти септември 2023

На 21.09 Павлина премина 3-ти курс химиотерапия. Страничните ефекти от лечението зачестяват, но знаем, че важен е крайният резултат. "Моята борба прод...

новина

Виж Всички новини по кампанията

17025.87 лв. дарени от 70560 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
48.64 лв. преди 2 седмици
avatar
105.88 лв. преди 2 седмици
avatar
47.56 лв. преди 2 седмици
avatar
52.4 лв. преди 1 месец
avatar
196.5 лв. преди 2 месеца
avatar
9.35 лв. преди 2 месеца
avatar
9.35 лв. преди 2 месеца
avatar
4.42 лв. преди 2 месеца
avatar
68.4 лв. преди 2 месеца
avatar
48.71 лв. преди 2 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели