Одобрено изплащане

Здравейте, мили хора! Следващата седмица предстои поредната терапия, за която се нуждаем от средства. Състоянието на Павлина е относително добро. Скоро предстоят и контролни изследвания, молете се заедно с нас резултатите да са добри!

Плащане по фактура: 703.8 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

Виж Още

Одобрено изплащане

На 12 октомври предстои химиотерапия номер 4. Тя ще бъде придружена с контролни изследвания, които ще дадат яснота за хода на заболяването. Странични ефекти от лечението има, понякога има и болка, но Павлина е силна и ще направи каквото трябва, за да пребори болестта! Имаме нужда обаче и от Вашата п...

Плащане по фактура: 3000 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

Виж Още
Живот за Павлина - Трета химиотерапия 26.09.23г
26-ти септември 2023

Трета химиотерапия 26.09.23г

На 21.09 Павлина премина 3-ти курс химиотерапия. Страничните ефекти от лечението зачестяват, но знаем, че важен е крайният резултат. "Моята борба продължава, благодарение на Вашата съпричастност и подкрепа!" Мили ХОРА, продължавайте да помагате и да се молите! Благодарим Ви от сърце! 

Виж Още
Живот за Павлина - Втора химиотерапия
2-ри септември 2023

Втора химиотерапия

Поклон пред Вас, благородни ХОРА дарители! С Ваша помощ Павлина премина през втори курс химиотерапия! Вашата доброта и подкрепа й дават още по-голяма вяра и сили, че може би ще се пребори с коварната болест, поне докато може... Благодарим от сърце за всичко, което правите! 

Виж Още

Одобрено изплащане

Здравейте, дарители! Благодарим Ви за помощта! Средствата за втората от шестте химиотерапии са събрани! В сряда предстои пътуването, а терапията е насрочена за четвъртък (31.08). За момента общото състояние на Павлина е добро. Силно се надяваме да бъде така и след втората химиотерапия. Благодарим В...

Плащане по фактура: 12999.99 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa

Виж Още