Влошено състояниеЗдравейте приятели, от доста дълго време не съм писала нищо за моето здравословно състояние, защото провеждахме лечение 6 курса на химия+имунотерапия, които проведохме тук в България (Панагюрище) за съжаление очаквахме да има добри резултати от 6 курса химии и имунотерапии ,но уви даже не получих и най-малкото облекчение,даже съм с нови метастази в белия дроб.

На 07.12 2023г решиха да правя Пет скенер, резултати от него казаха че са задоволителни и,че нещата са под контрол,но аз се влошавах започна една кашлица, която не спира и до днес,решиха да ме приемат в гастроентерология и ми направиха ендоскопия ,която показва, че хранопровода е запушен от тумора и всичко което се храня се връща нагоре по него и като е запушен,отива всичко в трахеята и затова кашлям постоянно, казаха с две думи състоянието ти е много сложно и опасно,защото можеш да се задушиш,търси гръден хирург да те види!!!

На следващия ден ми назначиха нов скенер на три зони шия, гръден кош и корем, и там се видяха новите метастази!??? И аз питам как 07.12.2023,пет скенер е ок,а на 18.12. се появиха нови метастази?

След всичкия шок ,който изживяхме изпратихме всички документи от скенера на моя онколог в Турция да ги погледнат. Беше насрочен консилиум от него и решението от него дойде съвесем скоро и то е да направя 20 процедури лъчетерапията там, които трябва да започнем възможно най-скоро. Не знаем какво да правим ,но трябва да действаме бързо.

Обръщам се отново към всички вас мои приятели и познати за пореден път за помощ,Ракът е коварно,заболяване и лечението е дълго и трудно понякога с непредвидими неща, кой с каквото може да помогне ще прикача и проформата която пратиха за 20 лечетерапии. Вярвам,че ще съберем сумата и че ще замина възможно най-скоро,🙏🙏🙏🙏Не ме оствяйте и сега,когато толкова имам нужда от подкрепа и кураж в тази тежка битка🙏🙏🙏🙏 Благодаря ви от сърце 💓💓💓


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели