🕊Крила за Хриси

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

🕊Крила за Хриси

61 Дарители
1409.91 лв. дарени от 23520 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Бенефициент
Християна Александрова Йорданова
Крайна дата
Приключила
Налична сума
0 лв.
Милена Миткова Христова организира кампания за Християна Александрова Йорданова
Приключила
Налична сума
0 лв.

Благотворителна кампания за Хриси

Здравейте, казвам се Милена и съм майка на 6 годишна дете, което се бори за по добър живот.

Християна е родена на 25.12.2015г. В МБАЛ“ИВАН СЕЛЕМИНСКИ“ -гр. Сливен, веднага след раждането е поставена диагноза „Спина бифида и Хидроцефалия“. На същия ден са направени всички необходими прегледи и изследвания, но за жалост лекарите нямаха никаква надежда за нея. Въпреки това предприеха организиране на необходими документи за операции на гръбначен стълб – относно Спина бифида и на главата – относно хидроцефалията.

Така за около три месеца детето претърпява операция, с която е поставен вентрикулно-перитонеален шънт на главата, с помощта на който се коригира нивото на течността на главния мозък, трикратно е оперирана и по повод Спина бифида. Овладяват положението с  гръбначния стълб до известна степен, след което Хриси остава с вяла двигателна активност и реактивност, частична флексия на ляво краче и дясно без никаква активност и реактивност.

Но въпреки всичко тя оцелява и никога не спира да се усмихва и да показва колко е борбена.

Борбата й не спира до тук.

Преди две години Хриси е диспансеризирана с диагноза ДЦП.

Миналата година получава бъбречно възпаление, което се усложнява.

Хриси получава поредна диагноза, а тя е “Остра бъбречна недостатъчност„, това налага детето да се катетеризира най- малко 4 пъти дневно, за да може да се контролира липсващата функция на бъбреците.

Така  ние не спираме да търсим надежда, не се отказваме, борим се тя да живее по-нормално, както всички деца, да ходи на училище, но без инвалиден стол както до сега, да не бъде толкова зависима от нас. По пътя на борбата стигаме до Здравен Информационен Център „Медикъл Караджъ„ от където получихме съдействие за консултация от турски специалист, който дава надежда за по-нормален живот на Хриси.

За тази цел трябва да се направи пълна диагностика на общото й състояние, заради придружаващите заболявания. От ядрено магнитния резонанс, който направихме в България ясно се вижда, че гръбначния й мозък е разделен на две, има голям костен мост, който трябва да бъде отстранен с помощта на невронавигация, невромониторинг, микрохирургия, които да го предпазват.

Средствата необходими за това лечение  са непосилни за нас. Затова ние се обръщаме към всички хора с добри сърца, разбиране и имащи желание. Молим ви нека заедно с ваша помощ дадем шанс на Хриси поне да опита да направи тази първа стъпка в живота си. Дори само споделянето на поста е голяма помощ за нас.

Благодаря от сърце.

Виж още
Новини
27-ми февруари 2024
Милена Миткова Христова организира кампания за Християна Александрова Йорданова
Трансфер на средства
Дарение на средства от кампания 🕊Крила за Хриси към кампания Бъдеще за Милко. Прехвърлена сума: 119.18лв.
 
8-ми септември 2022
Милена Миткова Христова организира кампания за Християна Александрова Йорданова
Одобрено изплащане
Прехвърляне в дарителската сметка на Християна
1408.71 лв. Изплатена сума към бенефициента
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.