2388.47 лв. дарени от 20054 лв.

Документи към Кампания


Заедно за Митко

Здравейте мили дарители . Това е Митко , той е на девет годинки . За съжаление още на четири месеца , той разбира колко е коварен и жесток живота . Още от една шепа той знае , какво е да се бориш с всички сили за живота си . На четири месеца Митко претърпява черепно мозъчна травма , вследствие на което получава двустранен хематом и остава четиринадесет дни в реанимация поставен в принудителна кома . След което , четиридесет дни в неврохирургия , там претърпява тогава четири операции на главата , и едно обездвижване на цялата дясна страна , след което ни изписват и след две седмици отново бяхме там в периода от 04.04.2014г до 01.09.2014 г там ме бяха направени седем дренажа и едно отваряне на черепа за което се съмняваха че има хидроцефалия , при самата операция е закачен главен очен нерв на дясно око , който напълно атрофира . Хидроцефалия нямаше ! Претърпял е две операции на окото в опит да се спаси в Белгия но без никакъв успех . От 01.09.14г не сме спряли с рехабилитациите в България. На пет годинки отключи епилепсия , правеше по десет пристъпа на ден , най-страшната гледка от всичко минало до момента . Близо три години спряхме с всякакъв вид рехабилитация тъй като тя беше противопоказна на епилепсията . Когато я овладяхме напълно минахме на преглед при д-р Фурлакис , който установи че тазобедрената става на Митко е извадена в периода , когато е бил на годинка , две . Направихме операция на 08.06.2022г в Турция гр. Истанбул , операцията продължи 7 часа , Митко загуби много кръв . Беше два месеца в гипс , махнахме гипса , след което се счупи костта в коляното . Не знам каква е болката , но Митко пред какво мина сълза не е проронил от болка , той е нашият най-голям и силен боец . Но болката от коляното продължи до 15.12.22г . Сега когато тя отмина , имаме оферта за последващата рехабилитация там ! За съжаление времето ни е много ограничено а сумата доста висока за нас , имаме нужда от Вас . Мисля че този ужас в който се намираме скоро ще приключи . Митко има голямо желание да ходи , сам го повтаря , той е едно много умно дете . И аз вярвам в него , заради него аз се научих да бъда силна ! Той е моят лъч светлина , той е много упорит и борбен ! Вярвам че щастието се задава и в нашият живот ! Стига ми да може да направи две крачки сам , да може да се обслужва сам.. За това живея , да видя детето си най- накрая щастливо . Благодаря на всеки един , който ще отвори сърцето си за нас . Бъдете благословени мили хора !

Времето ни е доста ограничено


Новини по кампанията

3-ти май 2023
Одобрено изплащане

Здравейте приятели ! Понеделник Митко заминава за пореден курс рехабилитация в Турция ! Благодаря на всички който ни подкрепяте

Плащане по фактура: 2348.47 лв. Транзакционна такса: 40 лв.
Фактура:   Виж Документa


Виж Всички новини по кампанията

2388.47 лв. дарени от 20054 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
19.22 лв. преди 2 месеца
avatar
9.35 лв. преди 2 месеца
avatar
19.21 лв. преди 2 месеца
avatar
42.35 лв. преди 2 месеца
avatar
28.28 лв. преди 2 месеца
avatar
24.13 лв. преди 2 месеца
avatar
15.91 лв. преди 2 месеца
avatar
48.8 лв. преди 2 месеца
avatar
29.08 лв. преди 2 месеца
avatar
18.51 лв. преди 3 месеца
Виж всички дарители
Дари
Сподели