Мечтата на Митко

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Мечтата на Митко

141 Дарители
5290.27 лв. дарени от 20054 лв.
Бенефициент
Димитър Николаев Леков
Крайна дата
Край след 10 дни
Налична сума
504.61 лв.
Анелия Димитрова Иванова организира кампания за Димитър Николаев Леков
Край след 10 дни
Налична сума
504.61 лв.

Здравейте мили дарители . Това е Митко , той е на девет годинки . За съжаление още на четири месеца , той разбира колко е коварен и жесток живота . Още от една шепа той знае , какво е да се бориш с всички сили за живота си .

На четири месеца Митко претърпява черепно мозъчна травма , вследствие на което получава двустранен хематом и остава четиринадесет дни в реанимация поставен в принудителна кома . След което , четиридесет дни в неврохирургия , там претърпява тогава четири операции на главата , и едно обездвижване на цялата дясна страна , след което ни изписват и след две седмици отново бяхме там в периода от 04.04.2014г до 01.09.2014 г там ме бяха направени седем дренажа и едно отваряне на черепа за което се съмняваха че има хидроцефалия , при самата операция е закачен главен очен нерв на дясно око , който напълно атрофира . Хидроцефалия нямаше !

Претърпял е две операции на окото в опит да се спаси в Белгия но без никакъв успех . От 01.09.14г не сме спряли с рехабилитациите в България. На пет годинки отключи епилепсия , правеше по десет пристъпа на ден , най-страшната гледка от всичко минало до момента . Близо три години спряхме с всякакъв вид рехабилитация тъй като тя беше противопоказна на епилепсията . Когато я овладяхме напълно минахме на преглед при д-р Фурлакис , който установи че тазобедрената става на Митко е извадена в периода , когато е бил на годинка , две . Направихме операция на 08.06.2022г в Турция гр. Истанбул , операцията продължи 7 часа , Митко загуби много кръв . Беше два месеца в гипс , махнахме гипса , след което се счупи костта в коляното . Не знам каква е болката , но Митко пред какво мина сълза не е проронил от болка , той е нашият най-голям и силен боец . Но болката от коляното продължи до 15.12.22г.

Сега когато тя отмина , имаме оферта за последващата рехабилитация там ! За съжаление времето ни е много ограничено а сумата доста висока за нас , имаме нужда от Вас . Мисля че този ужас в който се намираме скоро ще приключи . Митко има голямо желание да ходи , сам го повтаря , той е едно много умно дете . И аз вярвам в него , заради него аз се научих да бъда силна ! Той е моят лъч светлина , той е много упорит и борбен ! Вярвам че щастието се задава и в нашият живот ! Стига ми да може да направи две крачки сам , да може да се обслужва сам.. За това живея , да видя детето си най- накрая щастливо . Благодаря на всеки един , който ще отвори сърцето си за нас . Бъдете благословени мили хора !

Времето ни е доста ограничено

Виж още
Новини
26-ти февруари 2024
Анелия Димитрова Иванова организира кампания за Димитър Николаев Леков
Одобрено изплащане
Първи курс от рехабилитацията след операцията в Турция . Благодарим на Всички който подкрепихте и подкрепяте Митко ❤️
2357.19 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
26-ти декември 2023
Анелия Димитрова Иванова организира кампания за Димитър Николаев Леков
Новини 26.12.23г
Здравейте приятели , Весела Коледа - светли и благословенни празници на Вас и Вашите семейства 👼 Повечето от Вас , знаят за случаят на Митко а други...
 
3-ти май 2023
Анелия Димитрова Иванова организира кампания за Димитър Николаев Леков
Одобрено изплащане
Здравейте приятели ! Понеделник Митко заминава за пореден курс рехабилитация в Турция ! Благодаря на всички който ни подкрепяте
2348.47 лв. Плащане по фактура
40 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.