Моля ви, спасете Георги!

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Моля ви, спасете Георги!

1706 Дарители
156789.04 лв. дарени от 250000 лв.
Организатор
Боряна Маринова
Бенефициент
Георги Георгиев Гълъбов
Крайна дата
Край след 68 дни
Налична сума
129791.43 лв.
Боряна Маринова организира кампания за Георги Георгиев Гълъбов
Край след 68 дни
Налична сума
129791.43 лв.

Здравейте, скъпи дарители!

Казвам се Боряна Маринова, майка на Георги Георгиев Гълъбов. Разведени сме с бащата на Георги от 2018 година. Отглеждам си го сама, без помощта на баща му. Водим дела за натрупани и не получени издръжки, който са присъдени с дело при развода. Но бащата на Георги нито помага, нито го търси, за което страда много.

Миналата година му се поду врата от дясната страна. Съответно отидохме на УНГ специалист, който ни пусна да направим изследвания и се установи, че е изкарал Монооклеоза без симптоми и в последните са се подули лимфните възли. Изпрати ни на хирург с ехограф за всеки случай да го видят . Отидохме и направиха ехография на лимфните на врат и мишници и уточниха,че са уголемено, но най вероятно от монооклеозата, която е изкарал и трябва време да мине и да го наблюдаваме. Февруари март месец се поду и другата страна на шията му и се появи бучка около орех. Посетихме детски хематолог в болница ИСУЛ при проф. Христозова доста време чакахме за час при нея, оказа се, че само педиатър има право да го преглежда. Христозова след прегледа ни изпрати за вземане на биопсия в детското отделение в пирогов. Задавах хиляди въпроси към нея и доктор Картулев, който взе въпросната биопсия защо се е появила бучката, каква е причината, но никой не ми отговори адекватно, само казваха след Хистологията ще ми обяснят всичко.

И не след дълго въпросната Хистология излезе и резултатите който видях бяха потресаващи Линфом на Ходжкин - рак на лимфните възли.

Съответно отново се свързах с професор Христозова детски хематолог - онколог и ми каза: ,,Не се притеснявайте направления вече няма да ви трябват детето вече е регистриран като Онкоболен''. Предстои му Химиотерапия в болница ИСУЛ.

От консултацията с други специалисти установихме, че лечението за него в Турция ще е по успешно и по леко. Направихме връзка с специализираната болница Мемориал и ни дадоха стартова офертата за лечение.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ХОРА ЩЕ СА СЪПРИЧАСТНИ С НАС. БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЛЮБОВ В СЪРЦАТА!!!

Виж още
Новини
23-ти май 2024
Боряна Маринова организира кампания за Георги Георгиев Гълъбов
Втори курс химиотерапия
От пет скенера се разбра, че Георги е втори стадии на Линфом на Ходжкин. Разсейки в тялото няма всичко е чисто, рака е само във врата и никъде другаде...
 
21-ви май 2024
Боряна Маринова организира кампания за Георги Георгиев Гълъбов
Одобрено изплащане
Билети отиване на 21.05.24г и връщане на 23.05.24г., за втори курс химиотерапия. За Боряна Маринова и Георги Гълъбов.
289.91 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
20-ти май 2024
Боряна Маринова организира кампания за Георги Георгиев Гълъбов
Предстоящи пътувания за втори курс химиотерапия
Заминаване на 21.05.24г. На 22.05 сутринта ще ни очаква екип от болница Мемориал на автогара Истанбул. Ще направим кръвни иследяния и ако кръвните пок...
 
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.