Надежда за Алексей

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Надежда за Алексей

51 Дарители
2494.09 лв. дарени от 50000 лв.
Организатор
Наталия Найденова
Бенефициент
Алексей Наталиев Андреев
Крайна дата
Край след 87 дни
Налична сума
2494.09 лв.
Наталия Найденова организира кампания за Алексей Наталиев Андреев
Край след 87 дни
Налична сума
2494.09 лв.

Здравейте, ще започна от самото начало, а именно бременността, тя вървеше съвсем нормално, детето се развиваше без някакви нарушения и нямаше повод за притеснение, трябваше да родя нормално. Термина за раждане беше между края на март и началото на април месец. На 29. 03.2020г. някъде около 00:00ч. започнаха контракции,а между 3:30, 4:00 бяхме в болница и около 11:00ч. започнахме с опитите за нормално раждане, обаче не се получи оказа се, че таза ми е тесен и няма как сложиха ми вакуум, също не стана и се наложи спешно секцио. В 13:20ч. се появи Алексей, но изплака след обдишване с кислородна маска.

На втория ден се наложи да приемат детето в неонатологично отделение, поради постоянни тонични клонични гърчове, без сукателен рефлекс, интубирано (около 101часа обдишване) дадено му е ,,Диазепам" водена е терапия с ,,Фенобарбитал", на парентерално хранене. След 20 дни изписан без антиконвулсанти за домашно лечение,  казаха че е един от най - тежките случаи за цялата година..

Когато Алексей е на 2м. и половина разбирам, че е с повишен мускулен тонус. Започва се рехабилитация и до 6-ти, 7-ми месец по нищо не личи, че му има нещо, но когато става на годинка вече е диагностициран с детска церебрална парализа спастична форма, засегнати и 4-те крайника.

Започна да получава пристъпи на епилепсия и гърчове, след което ставаха по - дълги от първоначалните, не можеше да спи спокойно, тъкмо заспиваше и получаваше пристъпи. Невролога ни забрани рехабилитацията минахме на друго мнение, но получихме същия отговор. Тъкмо се подобряваше състоянието му и стигахме там, където сме спряли...

След направен ЯМР ми казаха, че надежда за моето дете няма и ми казаха да го гледам, докогато може..

Разбира се, никой родител няма да се примири с това, да седи без дори да е положил усилия да види детето си на крака. И така през Март тази година със събрани лични средства отидохме на преглед в Истанбул и лекарите ни казаха, че има надежда за Алексей да проходи с помощни средства, но се иска много време и много средства.

Аз вярвам, че добрите хора все още съществуват, самотна майка съм и ми е адски трудно, сумата за лечението не е никак малка и за мен не е възможно да я събера сама, затова се обръщам към вас с този апел за помощ, нека заедно помогнем на Алексей да живее нормално и да има дни със забавления, а не само спомени от болничните заведения.

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.