НАДЕЖДА за Дани

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

НАДЕЖДА за Дани

632 Дарители
28859.91 лв. дарени от 250000 лв.
Организатор
Веселина Браткова
Бенефициент
Йорданка Стоянова Стефанова
Крайна дата
Край след 30 дни
Налична сума
28859.91 лв.
Веселина Браткова организира кампания за Йорданка Стоянова Стефанова
Край след 30 дни
Налична сума
28859.91 лв.

Здравейте, мили хора!

Това е Дани - млада майка.

Жена, изпълнена с безкрайна жажда за живот. Но както е ясно на всички ни - никой не е застрахован и в момента тя се бори с най - коварния вредител за човека.

Преди една година, Дани рееше косите си на мотор, наслаждавайки се на природата, вдишвайки свободата, а спорта беше в кръвта й, сега по вените й тече химия или както ние искаме да го наричаме НАДЕЖДА. Надежда, че тя ще бъде вкъщи, ще бъде до двете си прекрасни деца, до любящия си съпруг, до най-близките си и приятелите си, а не в поредната бяла стая вързана за НАДЕЖДАТА.

Дни след посрещане на 2023г., докато повечето от нас още празнуваха Новата Година, Дани вече лежеше в операционната за първата манипулация, знаейки, че ТРЯБВА да направи всичко за да посреща още много Нови Години, в името на децата си, на семейството и младостта си. 

Наложи се да отстранят матката, за щастие тя вече беше сбъднала тази си мечта - да има дечица, които в този момент са най- голямата сила на Дани.

Осем месеца на лечение, химиотерапия, лъчетерапия без нито един момент, в който тя да свали усмивката от лицето си, ни съобщи най-дългоочакваната новина - "Няма го". Щастието ни беше огромно, но кратко, месец по късно "той" се беше върнал, този път по лимфната система.

Сагата започна отново, но този път с много усложнения. Бъбреците започнаха да се запушват от съсирване на кръвта и се наложи месеци наред, тя да живее с дренаж, поради което химиотерапията се отлагаше и отлагаше. Последна надежда беше да опита с "гладолечение", но за съжаление, то не помогна, а ракът напористо се разпростанява към черния дроб.

Следват още терапии, още лечение, още безсънни нощи за Дани, в които тя сигурно ще бъде уморена и ще чувства безсилие, НО тук идва нашият ред да покажем на Дани, че няма невъзможни неща.

Молбата ми към вас е да не я оставяме. Тя има нужда от всички нас. Има нужда от морална, психическа и финансова подкрепа.

Предстои лечение в "Лив Хоспитал" в Истанбул, за нейната първа манипулация, изследвания и химотерапия, но това е едва началото и борбата продължава. Много сме!

Всеки с малко от себе си би бил полезен и ще успеем да й помогнем в този труден за нея момент. Нека да й покажем, колко сме силни, когато сме заедно.

Нека да бъдем единни в това едно "дете" на двадесет и седем години да бъде до своите деца. Както казах "застраховани няма" и никой не знае утре Дани на кой ще бъде полезна. Пиша тези редове, защото по стандарт снаха и зълва не се долюбват, но ние с Дани сме повече от сестри. Тя е майка на моите малки момичета- уникални, красиви, талантливи племеннички.

Бъдете здрави вие и семействата ви! Благодаря ви за отделеното време, благодаря ви за силата, която ще дадем на Дани и много благодаря за частицата от себе си, която ще споделите с нея. Тя има нужда от всички нас!

Виж още

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.