19322.63 лв. дарени от 44642 лв.

Документи към Кампания


Надежда за Христо

Скъпи хора, Спасители на Христо, Христо  отново има нужда от Вашето милосърдие!

Преди четири месеца заедно поведохме борба за живота на един млад мъж, дамгосан като "безнадежден случай", но  доказахме, че когато сме заедно, доброто побеждава и най-страшните прогнози! 

Както знаете Христо е в състояние на будна кома и БЕШЕ  известен като "мъжът с половината череп"-  до момента, в който  всички Вие върнахте неговото достойнство. Христо прекара месец и половина в Истанбул. Лекарите лекуваха инфекции и стабилизираха състоянието на  Христо, за да пристъпят към тежката операция за реконструкция на черепа. Операцията беше успешна, но Христо остана дълго време в болницата за наблюдение. Раната на главата беше огромна и всеки ден, в продължение на 3 седмици, неврохирурзите следяха развоя на нещата около нейното зарастване. По-голямата част от скобите на операцията са свалени, но тъй като има една част, която малко по-трудно зараства, докоторите решиха скобите на това място да останат така още един месец. Лекуващите лекари ни посъветваха  Христо да бъде изписан, защото по-дългият престой в болница крие риск от вътреболнични инфекции.  Хисто вече един месец си е вкъщи и настъпва моментът за  сваляне на скобите, контролен преглед и консултации със специалисти-невролози, офталмолози и  ортопеди, допълнителни изследвания и за първи път ЕЕГ на мозъка.

Докато Христо беше в болницата, офталмолозите установиха, че окото, което беше поразено поради безхаберие в България, е пробито и е път за инфекции, които могат да мигрират до мозъка. Предложиха операция за поставяне на мембрана, която да предотвратява евентуалното проникване на  инфекции. Тъй като Христо беше опериран наскоро, тази операция беше отложена. Може би сега, при повторното ни връщане, такава ще бъде направена. 

Средствата, които събираме за лечението на Христо, са на изчерпване...Точната сума, от която се нуждаем , не можем да определим. Прилагам оферта само за операцията на окото с предполагаем престой от 10 дни. Транспортирането на Христо до болницата също е свързано със страшно много разходи-необходима е линейка с доктор реаниматор, а цената е ...10000 лева отиване и връщане. При първото ни посещение транспортирането заплатихме със собствени средства, но сега вече и те привършиха.

Добри хора, нищо от това нямаше да се случи без вас! Да лекарите са чудесни - назначават терапия, оперираха Христо, но как щяхме да стигнем до тях, ако не беше Вашето милосърдие, съпричастие и щедрост?! Да знаеш, че там някъде, някой непознат съпреживява твоята драма и болка и отделя наистина от залъка си, за да ти помогне - това е велико!

Борбата за достойния живот на Христо продължава и той  има нужда от Вас - Хората с големи сърца!

Бъдете благословени!


Новини по кампанията

Новини
31-ви октомври 2023

Скъпи хора, Спасители на Христо, Христо  отново има нужда от Вашето милосърдие! Преди четири месеца заедно поведохме борба за живота на един млад мъж...

новина
Благодарим Ви Ангели-Хранители на Христо!!!
7-ми октомври 2023

 Мили хора, благодарим Ви с цялата си душа,  че дарихте НАДЕЖДА НА ХРИСТО! Благодарим от сърце на невероятния екип от болница "Бируни" Истанбул! Христ...

новина
новина
Одобрено изплащане
21-ви септември 2023

След така дългоочакваната и отлагана операция за реконструкция на черепа, продължаваме с лечение и на останалите проблеми. Изискваме плащане за пре...

Плащане по фактура: 4508 лв. Транзакционна такса: 40 лв. Фактура:   Виж Документa
Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

19322.63 лв. дарени от 44642 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
50.72 лв. преди 9 часа
avatar
60.57 лв. преди 5 дни
avatar
50.72 лв. преди 1 седмица
avatar
50.72 лв. преди 1 седмица
avatar
9.3 лв. преди 1 седмица
avatar
98 лв. преди 2 седмици
avatar
50.72 лв. преди 2 седмици
avatar
50.72 лв. преди 2 седмици
avatar
48.75 лв. преди 3 седмици
avatar
48.71 лв. преди 4 седмици
Виж всички дарители
Дари
Сподели