146754.88 лв. дарени от 195000 лв.

Документи към Кампания


Надежда за Нелис

Здравейте, скъпи добродетели!

Пише Ви една от хилядите майки на дете с онкологично заболяване. Когато научих за фондация "Павел Андреев" си помислих, че за дъщеря ми тя е лъч надежда и реших да пиша.

Нашата история започна, когато малката Нелис нямаше навършени две години. Тогава беше диагностицирана с високорисков Невробластом, IV стадий. От тогава започна и неравностойната борба за живот на дъщеря ми. Зад гърба си вече има няколко операции, множество химиотерапии, няколко лъчетерапии, трансплантация на костен мозък, имунотерапия, MIBG терапия и други, които биха могли да се приложат за лечение на невробластом.

Всичко това се направи благодарение на средства, събрани от благотворителна кампания. Тя беше чудесен пример за солидарност и доказателство, че съществуват много добри хора по света.

Сега, обаче Нелис отново има нужда от подкрепа, защото лечението продължава. Преди три месеца тя преживя още една операция. След мозъчен кръвоизлив се установи, че има метастаза в главата на Нелис. Беше извършена успешна мозъчна операция. Последваха 22 курса тежки лъчетерапии. След обсъждане на консилиум се взе решение лечението да продължи с Имунотерапия. Необходимо е да бъдат закупени 16 фалкона с лекарство, чиято стойност е 100 хил. евро, а за самото прилагане в продължение на 6 месеца, са необходими още 50 хил. евро. За съжаление средствата, които имаше в сметката на Нелис не са достатъчни. С тях успяхме да платим и поръчаме половината от лекарството, за да започне терапията и се надяваме, че през това време ще се съберат средства и за останалите.

Искрено се надявам, че Вашата фондация ще подкрепи и Нелис в нейна борба, както е подкрепила и много други деца в нужда. С цялата си същност и сърце се боря да променя хода на нещата, които ни се случват.

Боря се да променя и да пренапиша съдбата на дъщеря ми. Искам тя да води пълноценен човешки живот, за да може да се радва на щедрите дарове на Живота. За да мога да й дам това право, първо трябва да й "подаря" Здраве! Затова Вашата помощ ще бъде нашата надежда! Аз вярвам, че всяко усилие да бъде спасен нечий детски живот си заслужава!


Новини по кампанията

Лечението продължава с химиотерапия 30.11.23г
30-ти ноември 2023

Здравейте, приятели! Ще споделя малко информация за Нелис и етапа на лечение. Първо искам да кажа, че от скоро време "почти" се завърнахме в България...

новина
новина
новина
Следва поддържаща терапия за Нелис 19.08.23г
19-ти август 2023

Здравейте, скъпи Дарители! Искам да споделя с Вас малко информация за състоянието на Нелис и дам кратка отчетност за наличните средства. Първо ще зап...

новина
новина
Одобрено изплащане
26-ти май 2023

Изискваме средствата от платформата да бъдат прехвърлени в дарителската сметка на Нелис, за да може да се направи цялостно плащане на поръчката за лек...

Плащане по фактура: 40500 лв. Транзакционна такса: 1.2 лв. Фактура:   Виж Документa

Виж Всички новини по кампанията

146754.88 лв. дарени от 195000 лв.
лв.
BGN
.00

PavelAndreev.BG има 0% такса от Вашето дарение. Спада се само транзакционната такса. Платформата ще продължи да предоставя безплатно услугите си благодарение на хората, които ни подкрепят. Желая да подпомогна платформата с :

*
*
Сподели

Сумите в секция Дарители са със спадната транзакционна такса.
avatar
9.35 лв. преди 4 часа
avatar
9.34 лв. преди 5 часа
avatar
28.98 лв. преди 18 часа
avatar
7.14 лв. преди 18 часа
avatar
9.07 лв. преди 21 часа
avatar
4.41 лв. преди 21 часа
avatar
28.12 лв. преди 1 ден
avatar
48.67 лв. преди 1 ден
avatar
33.92 лв. преди 1 ден
avatar
147.25 лв. преди 1 ден
Виж всички дарители
Дари
Сподели