Актуални новини 09 април 2023СПЕШНО за Нелис ⭕️

Здравейте, посланици на Надеждата! Искам да споделя, че имаме положителни новини за Нелис. Първата е, че след направените образни изследвания (ЯМР и Ga-68 Dotatate PET/CT), получихме добри резултати. За щастие няма нови туморни образувания и не се наблюдават признаци на прогресия в тялото. Може да кажем, че нещата отново влязоха под контрол. Това показва, че действително имаме нужда от тази терапия, защото дава положителен  резултат. Втората добра новина е, че в момента се намираме в болницата и прилагаме Имунотерапията. След толкова дълго забавяне и липса на медикамент, лекатсвото най-накрая пристигна. Много ни се иска забавянето на лекарството да не се повтаря повече.

СПЕШНО се нуждаем от Вашата подкрепа, защото разполагаме с 21 дни (толкова е времето между курсовете), за да съберем сумата от 41 237 евро и да направим поръчката за последния етап от лечението.

Ние като родители ще сме направили всичко по силите си, а вие Добродетели, ще сте част от реконструирането на един детски живот, който въпреки всички прегради и препятствия, има волята, силата и желанието да продължи своето съществуване. Нека довършим започнатото Заедно!!! Нека да помогнем на едно дете да осъществи мечтите си! Всичко има смисъл, когато човек вярва, а Вярата я давате Вие, наши посланици на Надеждата и Доброто!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели