Лечението продължава с химиотерапия 30.11.23гЗдравейте, приятели!

Ще споделя малко информация за Нелис и етапа на лечение. Първо искам да кажа, че от скоро време "почти" се завърнахме в България. Засега успяваме да ходим до Истанбул за прилагане на химиотерапия, след което се връщаме в Търново. Много е изморително и натоварващо да се пътува през две седмици, но докато кръвните показатели и състоянието на Нелис позволяват, ще действаме така.

Направихме първите обстойни контролни прегледи след приключване на Имунотерапията. За наша радост всички са добри, което означава, че към момента състоянието е стабилно и под контрол. Резултатите от образните изследвания не показват наличието на туморни образувания. При това положение лечението продължава с поддържаща терапия, която включва приемание на венозна химиотерапия през две седмици. Лечението включва още орална химиотерапия 21 дни в месеца и ред други лекарства, които прилагаме извън болницата. В най- добрия случай тази терапия ще продължи 24 месеца. Затова кампанията за набиране на средства ще остане отворена с надеждата, че ще продължавате да ни подкрепяте.

Нелис се чувства много добре вкъщи. Нейната детска душа изживява изобилие от емоции, вълнение и огромна радост от срещи с деца, различни от тези, които тя бе свикнала да вижда в болницата. Усмивката и радостта в очите на Нелис, е благодарение на нейната лична борба и всички Вас, които й повярварвахте и помогнахте. А за мен остава да съм благодарна за всичко, което ми се случва и да споделям усмивките с дъщеря си!


Стартирай Кампания Открий Кампании
Сподели