Надежда за Гоги

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0

Надежда за Гоги

10901 Дарители
457289.43 лв. дарени от 400000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Владимир Диамандиев
Бенефициент
Георги Диамандиев - Гоги
Крайна дата
Приключила
Налична сума
33270.51 лв.
Владимир Диамандиев организира кампания за Георги Диамандиев - Гоги
Приключила
Налична сума
33270.51 лв.

Здравейте, мили хора ! Казвам се Георги и съм на 5 месеца, но всички ми викат Гоги! Знаете ли, че наскоро се научих да казвам МАМА !

Животът ми до сега обаче протича по много труден начин... Още, когато бях на 2 месеца, се разболях от една болест, наречена епилепсия. От тогава започнах да ходя на много екскурзии по страната, Пловдив, София, Варна.... Да, до Варна не е точно екскурзия, защото аз съм роден тук. С течение на времето обаче тази болест започна да ми създава проблеми.

Докато в първия месец правех по един гърч на 20 дни... сега правя по 40 гърча за 12 часа. Казват,че имам синдром на Уест и че някакви кръвоносни съдове в главата ми били уголемени, но аз не им вярвам, или поне ми се ще да не им вярвам. Сега се намирам в отделение, на което  всички му викат интензивното.Навсякъде около мен има хора с бели престилки. Вливат ми някакви системи, но от тях не мога да се събудя и да видя мама и тати.

Понякога чувам гласовете им, струва ми се,че са разтревожени. Аз съм им обещал да се боря до край и нямам намерение да се предавам. Дочух, татко да казва,че ще трябва да заминем за Турция, защото състоянието ми се е било влошило. Мама обаче, звучеше тъжна, защото каза,че сме нямали толкова парички.

Мили хора, отново ви наричам така. Моля ви, да ми помогнете, отново да казвам Мама, тези гърчове вече не са ми интересни, а и не искам постоянно да спя. По 40  пристъпа на ден ми идват, в повечко, нищо,че съм много силен. Искам отново да се събудя и да видя мама и тате. Усещам,че ги карам,да бъдат тъжни, а аз искам да са щастливи. Знаете ли ,че преди време, тати ми показа нещо, на което му викат топка и аз мнооого я харесах, Много ми се ще, като порастна по-голям, да започна да играя с тази топка, Искам да, мога да бягам като другите деца, искам да се науча да чета, да пиша и да смятам. Искам един нормален живот и за мен. Съжалявам,че много пъти използвах думичката 'искам", но съм много любознателен и желая да опитам от всичките чудеса на света. 

 

П.С. Офертата за лечението на нашето слънчице е едва за 5 дни в интезивно отделение и за това пускаме по-висока сума, защото ще ни е нужна.... но не знаем дори колко....

Благодаря ви ❤️ 

Виж още
Новини
19-ти февруари 2024
Владимир Диамандиев организира кампания за Георги Диамандиев - Гоги
Одобрено изплащане
Здравейте приятели! Прилагаме поредните касови бонове свързани с лечението на нашето малко слънчице. Гоги редовно посещава доктори, които да сле...
395 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
16-ти януари 2024
Владимир Диамандиев организира кампания за Георги Диамандиев - Гоги
Одобрено изплащане
Здравейте, мили приятели ! Приложени ще намерите касовите бонове от последните закупени лекарства и хранителни добавки с цел лечение на Гоги. Тези от...
593.31 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
20-ти ноември 2023
Владимир Диамандиев организира кампания за Георги Диамандиев - Гоги
Одобрено изплащане
Здравейте, мили приятели ! Приложени ще намерите касовите бонове от последните закупени лекарства с цел лечение на Гоги. Измина доста време от както н...
393.15 лв. Възстановени средства за разходи
1.2 лв. Транзакционна такса
Виж всички

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.