Надежда за Гоги

Лечение,медицина и рехабилитация 0/0
10901 Дарители
457289.43 лв. дарени от 400000 лв.
Тази кампания е приключила. Следете секция Новини, за да сте в течение с новостите по нея и транзакциите (ако липсват, то значи все още кампанията не е разплатена).
Организатор
Владимир Диамандиев
Бенефициент
Георги Диамандиев - Гоги
Крайна дата
Приключила
Налична сума
33270.51 лв.
Владимир Диамандиев организира кампания за Георги Диамандиев - Гоги
Приключила
Налична сума
33270.51 лв.

Новини по повод ново отваряне на кампанията

22-ри декември 2022

Здравейте скъпи приятели! На връх Коледа 25.12.2022г. ще се навърши 1 месец, от както нашето мило дете Гоги е в интензивното отделение на болницата в Истанбул. В началото, лечението му подейства много добре и имаше период от 10 дни, в които не беше направил нито един гърч! Всичко беше добре донеделя ( 11.12.2022 г.), когато в период от 12-00 до 20-00 часа, направи 11 гърча. От следващия ден започна ново лечение, беше говорено и с диетолог и приложена  кетогенна диета. От началото до сега му бяха направени изключително много изследвания и НИЩО, не показва, кое причинява епилепсията. Всяко едно изследване е добре, ЯМР е чисто, скенерът и той, първоначалните диагнози поставени в България, бяха отхвърлени, но бебчо възобнови гърчовете. Докторите казват, че е развил резистентност към първоначалното лечение и това е причината гърчовете да се завръщат. Сега е приложено ново + диетата.  Още на 3тият ден от престоя, му бяха направени генетични изследвания. Мнението на лекарите, е че най-вероятно, според начинът по който се развива болестта, става въпрос за генетична епилепсия, а тя е възможно най-трудната за лечение. За съжаление, генетичните изследвания ще излязат след 20ти януари, ако проблемът излезе действително там, то вече според резултата ще бъде приложено най-подходящото лечение за Гоги. За изписване на този етап не може да се говори, което ще рече, че празниците ще бъдат посрещнати в болницата с надежда, новата година, да донесе повече хубави моменти и по-добър живот за нашето момче. До тук изхарчените пари по лечението,  надхвърлят 150 хиляди лева, това може да бъде проследено в платформата на Павел Андреев, където сме прикачили всеки един документ. Лечението на нашето ангелче е изключително скъпо и събраните пари до момента няма да стигнат, за да продължим битката.

Молбата ни към всички Вас, е отново да отворите сърцата си и да дарите надежда за по-добър живот и изцерение на Гоги! Въпреки всичките трудности, той не спира да се бори и вярва, че по Коледа се случват чудеса! Моля, всички Вие, неговите ангели хранители да помогнете да се сбъдне и неговото Коледно ЧУДО и момчето ни да оздравее!

Пожелаваме ви светли коледни и новогодишни празници, бъдете здрави и благословени!

Искрено ваши,

Семейство Диамандиеви

Стриктни правила за изплащане на дарените средства

В платформата PavelAndreev.BG има ясно определени правила за изплащане на дарените средства при медицинските кампании. Те гарантират, че всички средства ще бъдат оползотворени целево за лечението и съпътстващите го разходи. Всички документи, по които е направено плащане са видни в секция Новини.

Лесно е да дарите

6 лесни начина да направите своето дарение - карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, IBAN.

Прегледен отчет

В секция Новини ще откриете информация от инициаторите на кампаниите.

Доверена платформа

PavelAndreev.BG е най-сигурната платформа за организиране на следващата ти кампания.